30 september 2014

Länge sen sist

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev något här...dels beror det på att jag har tappat lite blogglust, och att det har varit fint väder och att jag har jobbat. Sen läser jag en del böcker och surfar på min platta...så jag har inte på datorn så ofta. För att blogga genom plattan är inte så smidigt. 
Gräset är alltid grönare på andra sidan ;)

Och andra sidan kan man ju kalla det här! En spegling av...


...pariserhjulet på Liseberg! 

Vi var där för nån vecka sen och lyssnade på Max Raabe och hans Palastorchestra, en helt fantastisk grupp från Tyskland! 
Eftersom det var fint väder passade jag på att fota lite i Trädgårdsföreningens rosenpark: 

Och nu får vi se när jag skriver nästa gång. Kanske blir det roligare till vintern, när man mest är inne. Ni som är vänner med mig på fb vet ju att jag har en hel del bilder där. Och även på Instagram! 
Må så grankott! (som Nicke Lilltroll sa...)


08 september 2014

Snigelsommar

Idag har det regnat, och det gillar sniglar...eeeh...snäckor. Stora som små! 

05 september 2014

Dålig blogglust

Men, hej, nu var det längesen jag var här och skrev...dels beror det på att jag har tappat lite blogglust. Dels har jag inte datorn på så ofta (använder mest min platta till att surfa på och så). Dels orkar jag inte gå in och hälsa på alla andra och skriva nåt käckt (jag mår bra, det är mest att jag prioriterar andra saker, typ läsa och så ;)

Här är i alla fall ett foto från igår kväll: 

Fotar gör jag fortfarande, men många bilder hamnar på facebook, det är liksom enklare att lägga ut dem där och så får man lite respons direkt ;) 

Men det kommer dagar...som man säger. Mörka dagar och kvällar, när blogglusten kanske kommer tillbaka! 

Må så grankott!