05 september 2014

Dålig blogglust

Men, hej, nu var det längesen jag var här och skrev...dels beror det på att jag har tappat lite blogglust. Dels har jag inte datorn på så ofta (använder mest min platta till att surfa på och så). Dels orkar jag inte gå in och hälsa på alla andra och skriva nåt käckt (jag mår bra, det är mest att jag prioriterar andra saker, typ läsa och så ;)

Här är i alla fall ett foto från igår kväll: 

Fotar gör jag fortfarande, men många bilder hamnar på facebook, det är liksom enklare att lägga ut dem där och så får man lite respons direkt ;) 

Men det kommer dagar...som man säger. Mörka dagar och kvällar, när blogglusten kanske kommer tillbaka! 

Må så grankott!

4 kommentarer:

mammakero sa...

Har heller inte så stor lust till att blogga. Inga idéer eller något att skriva om. Bilder har jag...
Vi syns på Instagram!

mammakero sa...

Har heller inte så stor lust till att blogga. Inga idéer eller något att skriva om. Bilder har jag...
Vi syns på Instagram!

AnnaKK sa...

Jag tänker inte riktigt på om det är här i bloggen eller på FB jag "träffar" dej - men jag upplever det iallafall som att "vi ses" typ flera gånger varje dag! :-D

Svar: Ja, visst är det de vita solhattarna som du pallade fröna till som fortfarande växer i trädgården här!! :-) De för en något tynande tillvaro efter som jorden nog är i magraste och torraste laget, men jag ska försöka gödsla upp den rejält till våren! (Har beställt en stor traktorskopa skit från vår granne som är bonde, så hoppas nu bara att han kommer ihåg att leverera den!!)

söderblöta sa...

Jag hoppas att du löser det enerverande banansmysteriet och då återkommer med skalupplösningen på din blogg!

Tills dess ha det bäst!