18 september 2009

And(e)


Att det kan vara bekvämt att stå på ett ben och sova...
Här har jag lekt lite i Photoscape och lagt på mycket motljus så lilla anden fått en aura kring sig. Den ser nästan ut som en ande...(jag ällllllskar att leka med ord). Det känns lite fuskigt att redigera bilder i ett behandlingsprogram...men alla verkar göra det nu för tiden. Och det gäller väl att hitta bra fotoobjekt från början...för som en fotograf sa till min mormor och morfar för länge sen när de klagade på ett fotografi: "Fotograferar man aper, så blir de aper!" Haha!

1 kommentar:

amaira sa...

Fuskigt att redigera i bildbehandlingsprogram?
Eller konst?
Är det så "enkelt" egentligen? Att göra en snygg och/eller effektfull redigering? Teknik, det är en sak (och många redigerade bilder blir väl ändå ganska dåliga), känsla är en annan sak. Och att uttrycka en känsla, eller bara subtilt beröra andra människors inre (som med andungen), det är ju KONST.
Hörru Yvonne! Kom med på vårt lilla forum och prata om just sånt här. Älskar dina tankar, ordformuleringar, och inte minst dina oerhört läckra bilder, blir lite avundsjuk ibland, varför tog inte JAG de där bilderna... (haha ;-)
Forumet var det ja:
http://naturbild.egetforum.se