16 februari 2014

Back on track! Nästan...

Det har varit lite mycket verklighet ett tag, och jag har inte haft nån lust till så värst mycket, och absolut inte att skriva här. Men nu börjar jag känna mig lite "tillbaka på banan" igen. Jag har haft en planerad läkarundersökning sen ett tag och den har jag oroat mig för. Mitt i detta kom en kallelse till mammografin, och när den var gjord kom en återkallelse dit! Väl där gjordes det ultraljud och togs fler bilder, men läkaren bedömde det att jag skulle tillbaka om ett år igen och kolla. Vad det var fattade jag inte riktigt...men det finns ju mycket knutor och grejor därinne som inte är farliga. 

Sedan vid läkarundersökningen (som jag inte går in närmare på) så skulle jag få lite lugnande, nål isattes, undersökningen påbörjades, men inte blev jag lugn, inte! Nåväl, det var snart över, men jag hade ont i armen. Det visade sig sen att det lugnande medlet inte gått in i venen, utan i muskeln! Grrrr... "det kan bli så" sa de. 

Dagen efter hade jag för överjävligt ont i armen! Jag sov en timma den natten och var sen nere på vårdcentralen och visade min röda och svullna arm. Vad tror ni de sa? Jo, "det kan bli så". Morr...

I alla fall, på lördagen var armen mycket bättre, och det röda och svullna försvann. Kroppen ska tydligen ta hand om sånt här. 

Undersökningen visade i alla fall inget! Så nu ska jag försöka bli lite mer intresserad av min omgivning igen och inte tänka så mycket på vad som kan bli fel i kroppen.

Jag har kollat mycket på OS i alla fall, och nu blir det herrstafetten! 

Förra året såg det ut såhär i Stadsträdgården! Kanske jag går dit i morgon och kollar.
Må så grankott allihopa! Hälsar den f.d. enarmade banditen. 

6 kommentarer:

Lambergsfrua sa...

Kul att du är tillbaks på bloggen igen.
Jag förstår att det har varit några jobbiga dagar med både oro och undersökningar. Skönt ändå att du fått lugnande besked. Men du den armen var inte att leka med. De på vårdcentralen kunde åtminstone ynkat dig lite, tycker jag.
Varm kram,
Lambergsfrua

soffie sa...

va skoj att du är tillbaka igen å så skönt att allt va ok, inget roligt med sånna där undersökningar, undrar om vi hinner ses innan jag åker på söndag, kramen

AnnaKK sa...

Så skönt med lite livstecken från dej igen! Men fy farao så oskönt med felsticket i armen! :-( Hoppas den är ytterligare något bättre idag!?

Fast något lugnande kunde man ju annars nästan ha behövt under herrstafetten igår! Iallafall när Nelson tappade skidan - eller när ryssen på tredje sträckan for fram som ett skenande tåg i spåret på jakt efter Johan Olsson. Då var det lite nervöst - fast sen när Hellner väl defilerade i mål så kändes det ändå inte lika häftigt som när Kalla spurtade hem damernas guld i lördags. Men bra nog ändå, förstås!!! :-)

söderväntan sa...

Enarmad är nu åter tvåarmad!
Gött!
Snart är vi inne i mars och därefter april då videung vaknar.
Väntan är låååång så nu får du vara snäll och sätta in fina foton så tiden går fortare!
Ha det gott i februari!

mammakero sa...

Jag är så himla tacksam för att vi ses i Wordfeudland! OCH att vi kommer att vinka till varandra över sjön! Största kramen är reserverad åt dej min vän!!!!

Gunnar sa...

Verkar som lugnande läkarbesked.
Hittar du ett sånt fotomotiv i Stadsträdgården idag så skulle jag bli förvånad.