07 april 2014

En liten sväng...

ner till Zakrisdalsudden blev det nyss, per cykel först och sen per fots över spången. Tyvärr hade min kamera osmaken att ta slut på sitt batteri efter bara några bilder. Det KAN bero på att jag glömt att ladda den också. Men, jag hann fota den här: 
Lilla rödhaken! 

Och en räv! Eller hund. Eller troll....eller...? Ja, nånting är det i alla fall! 

Det var inte bara batteriet som tog slut utan även vägen...här gick jag inte över, ska testa en annan gång, när det torkat upp lite. Just den här stigen har jag aldrig gått! Då måste jag ju bara prova och se vart man hamnar. 

4 kommentarer:

soffie sa...

det är så vackert där nere vid sjön, undrar om det blir stolpar där iår:)jättefina bilder...

Lambergsfrua sa...

Ska bli spännande att se vart vägen med den trasiga spången leder - för jag är säker på att du kommer att kolla det senare i år ;)
Varm kram!

AnnaKK sa...

Åh, nu blev jag återigen påmind om att jag måste investera i nya batterier till min kompaktkamera! :-) Använder enbart den på byggarbetsplatsen, för där är ju så skitigt och dammigt att jag absolut inte vill riskera att fördärva nån av systemkamerorna i det "möget"... <:-)

Svar: Vi vet inte hur gammalt huset är, men att det byggdes nån gång på 1800-talet är nog en ganska sannolik gissning. Från början hade vi tänkt bevara så mycket som möjligt av det gamla, men nu känns det som att vi byter ut så mycket att vi nog lika gärna kan ge kåken ett något modernare uttryck också... Men eftersom det inte finns några ritningar att följa så får vi helt enkelt se vart det hela slutar! ;-)

Gunnar sa...

Den stigen såg spännande ut. Men risken för att bli våt om fötterna verkar överhängande.