11 juni 2014

Flyg och far!

Det har varit ett par varma dagar...och man ska väl inte klaga, men puh. Det är skönt att sitta i skuggan och läsa, men att röra sig ute i solen är rätt jobbigt! Ja, sån är jag :D Fast idag är det lite svalare!

Det är kul att sitta på balkongen på kvällarna och titta på IFO (Identified Flying Objects). Människan är inte lika...graciös som tornseglarna om man säger så! 

Och så väntar jag på den där perfekta bilden med en tornseglare framör månen. På fredag är det fullmåne, hoppas det inte är molnigt då! 

Hoppas alla har en trevlig sommar! Jag har inte fotat så mycket (beroende på att det är varmt) men jag läser en hel del, så här kommer ett boktips:

Det här är en fantastiskt bra berättad bok, om olika öden som vävs samman, och som alla har sin förankring i Irland, både för länge sen och i nutid! 

2 kommentarer:

AnnaKK sa...

Det verkar så mysigt på din balkong - och det händer alltid en massa spännande saker där! Än på himlen, än bland blommorna och förmodligen även mellan boksidorna! :-D

Vi har ju också en balkong, men den är helt omysig... Särskilt i år när vi inte ens har fått dit ett par stolar än... (Och bordet "glömde" vi att ta in i höstas, så det skulle verkligen behöva få lite omvårdnad - åtminstone en slurk olja...)

Jag har inte heller varit överförtjust i de senaste dagarnas värmebölja, men idag ska det visst slå om och bli svalare igen. Regn och åska väntas också framåt eftermiddagen.

Ha det gott, och hoppas du lyckas ta den där drömbilden på månen och tornseglaren! :-)

södervärme sa...

Kanon bra foton som vanligt!
Ha det gott på din balkong!