01 april 2011

April, nananana....

APRILSKÄMT finns det en hel del i tidningarna idag. Ibland är det inte helt enkelt att urskilja dessa från verkliga nyheter (som man ibland önskar att de vore ett aprilskämt...)

Ett aprilskämt som jag minns är NYLONSTRUMPAN över tv:n 1962. Eftersom de flesta endast ägde en svart/vit tv så skulle detta generera till en färgbild! Och det var många som gick på det...om vi gjorde det minns jag däremot inte! 


Däremot anser jag att vädret idag är ett skämt! +3 och mulet. Men det snöar i alla fall inte här. Än, kanske man bör tillägga. Nej, nu vill jag ha vår, jag är så innihellvitte trött på mina vinterkläder och skor! 




12 kommentarer:

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Hej !
Skriver vi något idag, tror väl alla att det är ett Aprilskämt.Jag har inte fått till ett enlägg, för de thar inte hänt något särskilt.Jag skriver så många kommentarer att det inte blir ord över till ett enlägg. hihi

Mins faktiskt dt där med strumpan, hur dum får man vara. Kul.

Skriv fler om Du har några.

Kram MI

Åsa sa...

Svar: Haha, jaså i Bellevue? Går det verkligen rykten om det? Då får jag hålla ögonen öppna :)

Anonym sa...

VF hade ett aprilskämt - något övertydligt. Sedan kan man fråga sig om detta med moms för ideella föreningar är aprilskämt - fast det publicerades igår? Men att våren har kommit = sant. Det blir varmare ändå i helgen. All is kommer att försvinna. Fram med vårjackan och gympadojorna.

bokhyllan sa...

Hej! Fin blogg du har.
Nylonstrumpa över tv:n hahaha... har läst om det. Kul.
Här är också vädret ett riktigt april-skämt. Jag lovar. =)
Ha det gott!

Anonym sa...

Nylonstrumpan minns jag=) Men hemma hos oss gick vi inte på det.
Har dom sagt iallafall, vad vet jag? Ja var ju bara 2,5 år.

NWT, s var ganska bra.

Jag och min kollega blåste en annan kollega rejält idag..haha va kul!

Ha en skön kväll, kramen Ninni

Peters bildmagi sa...

ha-ha-ha, ja skämtet med nylonstrumpan är ju en klassiker.
Undrar om man blir lurad idag?
:-)

Mimmi sa...

Nog är det trist väder här ..men det skall väl i alla fall bli varmare under helgen..hm . men det är klart .. det är ju SMHI som sa det .. så man skall kanske ta det med en nypa salt.

AnnaKK sa...

Åh, jag bladade just igenom tidningen, men var så oengagerad så jag märkte inte om något jag läste eventuellt var ett skämt. <:-) Får nog kolla igenom den igen lite senare i kväll!?

Jag har ju en slumrande blogg på Blogspot, men jag tycker det är så jobbigt med designen där jämfört med på Blogg.se. I och för sej är det säkert mest en vanegrej, men nu har jag ju vant mej så bra vid Blogg.se när det gäller det! ;-) Men det ÄR frustrerande när det bitvis strular rätt mycket... Fast nu verkar allt okej igen...?

Ha en skön fredagkväll! :-)

soffie sa...

blä för skitväder men det blev liiite varmare på em iallafall hela 6+:)
tack för lunchträffen:)
kramkram

Fröken M sa...

ja, det blev lite dumt idag när mamma och pappa helt plötsligt kom ett par timmar tidigare från semestern än vad som var sagt från början !!
Vi får försöka ses till veckan istället ! viggo ska ju börja på dagis, men det är bara nån timme / dag.
Converse är toppen, men väldigt platta så får man ont i fötterna av sånna skor är det inget man går hur långt som helst i... Trevlig kväll ! kram

Åsa sa...

Hahaha, ja men kanske det är Bigfoot som slänger bananskal överallt ;)

Söderböna sa...

Aprilskämt?????????
Vi var ju först på gatan med färgtv och det var ju på grund av nylonstrumpan! Hela gatan satt ju i vår soffa och glodde på färgspektrat. En del ville ha mer grönt....minns jag.

Här i söder ska vi förinta Kal och Ada med våra nya kändisar Lennart och Rigmor, om det går!

Jag tror på bäverprojektet, låter väldigt seriöst och nyttigt för skog och mark. Har du funderat på att bli bävertämjare?

Ha en go ny aprildag!