22 mars 2014

Men nu var det...

längesen jag skrev här igen! Jag skyller allt på min Samsung-platta, det är den jag använder mest för att surfa. Fast skriva på den är ju inte så bra. Nåja, jag kollade lite gamla bilder från andra mars. Hm...ja, alltså inte den andra mars, utan ett annat mars-år! Nu blev det lite rörigt, men ni fattar nog ;) 
Här är en liten syrenknopp som jag hade inomhus förra året! 

Och år 2010 den 21 mars såg det ut så här: 

Så illa är det inte i år...fast jag har inga nya bilder, jag är dålig på att fota utomhus också. Men det ska väl bli bättring på det när det blir lite varmare. 7 grader är inte så jättevarmt precis. 

Men läser hon ingenting nuförtiden undrar ni? Jovisst, senaste var Karin Brunk-Holmqvist bok, Kranvridarna, som handlar om en liten by i Skåne där busslinjen ska läggas ner och även om de udda figurerna i ett samhälle där människor bryr sig om varandra. Som alla hennes böcker är det rolig och läsvärd tycker jag! 


2 kommentarer:

södersol sa...

Kranvridarna är det lika med näsnyparna?

mammakero sa...

Jag associerade oxå till näsnyparna... Hahaha!! Det känns riktigt bra nu när den nederbörd som kommer är regn. Det har hunnit jättelångt med blommorna, så nu vill jag inte ha mer snö, även om den blir kortvarig...