31 juli 2014

Bättre fly än illa fäkta!

Det gick omkring ett litet kryp på min bok...Jag hade skruvat på en närbildslins på Canon för att fota lite blommor, och då passade jag på att fota den här också: 

Strax därefter lyfte den mot en lugnare tillvaro utan närgångna fotografer eller böcker om döden...

2 kommentarer:

AnnaKK sa...

Ha-Ha! :-) Klokt litet flygfä!! Iallafall ska såna hålla sej borta från mej när jag läser innan läggdags, för jag kan mycket väl få för mej att hastigt smälla igen boken (reflexmässigt lixom...) om det plötsligt dyker upp en hysteriskt fladdrande nattfjäril mitt på sidan som jag håller på med! 8-X

Svar: Nä, "grönisen" var inte fotad med mobilen, utan precis som du trodde med systemkameran och närbildslins. :-) De röda sakerna i dagens inlägg är däremot förevigade med hjälp av mobilen, men fasiken vad det var svårt att både hålla och knäppa av dem med en hand!? Det har jag ju inte problem med när det gäller en vanlig kamera, men mobiltelefoner är ju inte det minsta greppvänliga!? Jag behöver iallafall i regel hålla med ena handen och knappa med den andra för att det ska kännas "tryggt"... <:-)

24 grader här idag, och omväxlande sol och moln. Jätteskönt!!! :-D Ha det gott!!!

mammakero sa...

Fina vackert skira vingar den hade under "rustningen"!! Idag är jag hemma och tvättar och vattnar blommor. Sitter i skuggan och till och med inomhus, för att vila våra solkyssta hudar!