11 augusti 2011

Bananas!

Nu låg det ett där igen...på banan! Eller som jag sagt förut, mellan rälsen. Det var en liten snäcka bredvid, kanske är det den som äter bananerna och släpar dit skalen? Eller, nej förresten, bananmannen har nog haft semester! Spännande att se om det blir en liten hög nu igen då... 
 Och när man glömmer att ställa om inställningarna i kameran så kan det se ut så här:
 Liten nässelfjäril i svartvitt! Men det blev ju rätt snyggt ändå...

Och himlen är som alltid oskyldigt blå: 
Lite luddiga moln som tätnar mot horisonten! Vink, vink, mammakero!! ;)

4 kommentarer:

soffie sa...

å va fina bilder ,tack för att du hjälper Jennifer:)

AnnaKK sa...

Du... Skulle du inte lixom kunna spåra den där banan-tjommen baklänges!? Om du börjar äta en banan där skalen ligger, och så går du under tiden du äter... Då det är dags att slänga skalet, borde du ju vara i närheten av det stället som banan-tjommen utgår ifrån! :-D Ja, du får kanske äta lika många bananer som vad det finns vägvalsmöjligheter, antar jag... Men det kan det väl vara värt!? Rätt vad det är ger jag mej sjutton på att du isåfall kommer att möta honom (eller henne). Skulle du kunna montera på dej en sån där liten hjälmkamera (som man har när man vill föreviga ett fallskärmshopp tex) på skallen, så du kan filma mötet också!? 8-)

Mimmi sa...

Se där .. Bigfot har kommit tillbaka från sin semester.
Det var en kanon fin bild på himlen och det blev faktiskt snyggt med svartvit på nässelfjärilen :)Det blev en väldig lyckad kväll i kväll . så jag är nöjd .. nu blir det sängen :)
kramizz :D

mammakero sa...

HAHAHAHA!!! Jag skrev en kommentar i det inlägg som kommer efter detta, att jag stod och vinkade till dej från klipporna! Nästa gång jag vinkar ska jag skriva det!! Kram!!