24 augusti 2011

Följ med in i dimman!

 Ja, inte min inre dimma då, den behöver jag inte dela med mig av ;) Men häromkvällen var det ett sånt överjordiskt ljus på det däringa älg-stället...så jag spanade lika mycket efter ljus och dimma som efter vilt :D

Nåja, nu kör vi: 




Här behöver man inga ord tror jag...
(det går att klicka på bilderna så blir de större!)

6 kommentarer:

Morten Pedersen sa...

Det lyset minner om filmen nærkontakt av 3'dje grad (Spieldberg)

i stora drag sa...

Härliga himmels- och ljusbilder!
Kände igen den första! :)
Kul att du fick följa med till älgarna!
/Pia

Mimmi sa...

Så underbara härliga vackra bilder :) och det var ju tack vara dig att jag också fick den bild med solen som sken mellan träden .. för hade du inte hojat till .. då hade jag inte sett det ;)
kramizz :D

AnnaKK sa...

Härligt!! Ljusterapi bör man sätta in ganska tidigt på hösten, för att den ska ha bäst effekt - tror jag iallafall!? :-) Du skulle ju kunna låta trycka upp de här fotona som fototapeter att dekorera lägenhetsväggarna med inför den mörka årstiden.

Ha-Ha! Jag ska erkänna att jag VILLE fota svamptjuven - men jag upptäckte henne lite för sent för det, (sa moraltanten på min axel)... Jag hade fått backa tillbaka några meter, och sen fotat genom bilrutan på bara några meters håll. Det hade nog inte gått att göra i smyg!? Och OM jag hade gjort så, kanske kvinnan dessutom hade fått för sej att jag tänkte skjuta henne med nåt handeldvapen... 8-X Host... (Livlig fantasi? Jag??? Öh... <:-S)

soffie sa...

wow va vackert där fanns det nog både troll och feer:)

Peters bildmagi sa...

Underbara bilder. Jag älskar när dimman börjar visa sig och solen strålar igenom den. Fint fångat här på bild :-)