03 augusti 2012

Tidigt en morgon....

Igår kväll regnade det! Massor! Jag hade fått rapport från Göteborg om att det vräkte ner regn där och åskade. Så vi satt på balkongen här och väntade in ovädret. 

Vi hade det mysigt medan vi väntade på åskan. Visst sken det upp borta i väster, men några stora blixtar såg vi inte. Det mullrade ett tag, men åskan hade nog tröttat ut sig i Göteborg...så det "lana å" som man säger ;)

För övrigt så mognar mina tomater på balkongen bra nu! 

Och Mårbackapelargonen blommar för fullt! 

Jag passade på att gå ut på en promenad tidigt i morse, det var vindstilla (gillas!) och hög luftfuktighet (gillas ännu mer!) och varmt (tjoho!)

Det var fler än jag som var ute och motionerade sniglade sig fram!

Nattens regn hängde kvar i spindelnäten:


Och så satt där en liten pippi. Som inte ville vara med på bild. Vad det är för sort vet jag därför inte! Det blev ingen bättre bild än den här: 

5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Snigelfotot är ju bara så härligt!! Och så älskar jag såna foton som det på fågeln, när kreaturen så uppenbart INTE vill vara med på bild!!! :-D

Här har det inte åskat alls mycket så här långt i sommar, och det tycker jag är rätt skönt. :-)

Här fick vi inte papperspåsar till vårt komposterbara skräp förrän i våras, och jämfört med hur äckligt det var tidigare när man bara dumpade matrester och dylikt rätt ner i tunnan (utan att ha slagit in det i nåt papper eller så) så upplever jag det som i stort sett flugfritt vid soporna numera. Och det luktar knappt nåt heller. :-) Dock växer det en liksvamp i snåret precis bakom soptunnorna, har jag sett, så inom kort lär det väl både krylla av flugor på den + stinka superäckligt... Uäck!!

♥ Carina ♥ sa...

Klokt av snigeln att passa på att korsa vägen på morgonen. Kanske lite mindre trafik att riskeras att bli dödad av :) För övrigt en jättefin bild även om jag tycker sniglar är lite äckliga...
Kram och trevlig helg!

Gunnar H. sa...

You have a nice blog with many creative pictures! And thank for commenting my blog :)

soffie sa...

wow vilka bilder ,du är verkligen duktig med fotandet...å tomater är så himla gott de hemodlade jag har massor som är på g nu:)

mammakero sa...

Vilka fantastiska bilder! Tack för att jag får se så mycket av den "lilla" världen!