01 augusti 2012

Fjärilar och August

Att kunna smygfota lite över någon annans axel är alltid kul! Ser ni vad det är hon fotar? Ja, hon är alltså Mimmi, vi var nere en sväng till Göteborgsudden häromdagen! 

Jo, det var en liten fjäril, inte helt oväntat! 

Och att fota änder är inte alltid det lättaste:

Tur man har bra zoom då, så de inte kan värja sig! 

Sen igår kväll var jag på Café August med Sofie och några andra tjejer! Det var öppen scen, vilket betyder att amatörband får anmäla sig och komma dit och spela. Det är uppskattat och det brukar vara en publiksiffra runt 200 stycken om det inte regnar. Och det gjorde det inte igår kväll som tur var! 

Här är gruppen Led Sallat som öste på! Jösses, säger jag bara. Väldigt bra, men högt..tur man har öronproppar med sig jämt...

Det ryckte i benen på en del också! Och det finns gott om plats att dansa där: 

Nu ska jag cykla ut i blåsten och köpa ägg! Jag brukar köpa dem av en jag känner som har hönor hemma på gården. Tre paket får det plats i min cykelkorg och hittills har inget kraschat.. :D

6 kommentarer:

Gunnar sa...

Låter trevligt med konserten men inget för mig som har tinnitus. Klart man kan ha hörselskydd men jag vill ha lite mindre högljudd musik

Anonym sa...

Fin bild på fjärilen och kul under-bordet-bild från Café August. När vinden ligger åt vårt håll hör vi musiken därifrån - bastonerna alltså;)
Kram,
Lambergsfrua

AnnaKK sa...

Verkar finnas många fördelar med att bo i Karlstad; trevliga fotokompisar och roliga musikcaféer till exempel... :-) Antagligen finns det väl några plus med att bo här där jag bor också - jag har nog bara lite svårt för att upptäcka dem!? ;-) Vet inte ens om nåt ställe dit jag skulle kunna åka för att köpa rediga sprättägg...? Hm...??

Hoppas dina ägg klarade hemtransporten den här gången också!! :-)

Vitsippan sa...

Hejsan !

Det är kul med små utflykter tillsammans med vänner.Kände Du och Mimmi och Sofie varandra innan Ni blev bloggvänner/FB.?

Det har varit tunnsått med att titta in till alla mina bloggvänner.Har passat på att sitta ute för det mesta.Det har blivit mest på fejan.

Fina foton som vanligt.

Må så gott !

Kram Mi

soffie sa...

himla kul var det å bra band:)

Gunnar H. sa...

Mange kreative og flotte bilder her - jeg blir med videre på bloggen :)