29 december 2008

Bananmysteriet #3

Banan på banan, den spännande fortsättningen! Det har under julhelgen tillkommit mer bananskal på Skoghallsrälsen. De är ganska färska, så någon har inte bara ätit skinka, sill och choklad i jul utan även nyttigheter som bananer! Undrar om de är Krav- och rättvisemärkta...? Jag har fortfarande inte en susning om vem det är som slänger dessa mitt på spåret (mellan skenorna). Om det inte är en apa, vem kan det vara då? Jag lovar att rapportera om jag någonsin får syn på bananskalsnedskräparen!


Frostnupna nypon är vackert!

Här kan vi ha en bildgåta! Vad är detta?

Trots två par strumpor tyckte mina fötter att det var för kallt inne, så jag fick låna ett par älghuvudstofflor, ej äkta vara får man hoppas!




7 kommentarer:

Anonym sa...

För att lösa gåtan om bananerna...
rigga upp en kamera, eller sitt vakt, någon gång måste ju den skyldige/a dyka upp. Bananmysteriet verkar ha RUTINER!!!

Yvonne sa...

Ska sitta vakt när det blir varmare, nu klarar jag knappt av att bara gå förbi...

Anonym sa...

Svar på bildgåtan: kan vara ett frostigt huvud på plåtnicklas men det kan också vara ett fruset räcke men det vet bara fotografen. Må så gott.
12nov

Anonym sa...

Jag sitter med i loket och måste kasta skalen genom fönstret för gorillan som kör kastar de bara på golvet hela tiden. Och jag är så trött på att halka på dem hela tiden när jag lassar in mer kol.

Anonym sa...

12nov har helt rätt! Ett frostigt räcke är det! 12nov vinner härmed en prenumeration på Chiquita bananer ;)

Anonym sa...

Då blir hela banan full av skal från banan för det är väl där som de ska ligga verkar det som. Fast jag föredrar min nya lilla pappåse som ska fyllas med "mat" och himmel vad mycket det blir på bara några dagar. Mindre i den vanliga sopan är fördelen.Ska snart ta mej en tur ut i frostlandet. Ursnyggt.
GOTT NYTT ÅR.
12nov

Anonym sa...

Härlig historia det där med bananerna. :)
Jag vill oxå ha älg-toflor.
mvh.
Pytteälgen