26 december 2008

En annan dag...


Nu är julen på väg mot sitt slut och jag har nog varit snäll i år också eftersom jag fick några julklappar, bl. a. den här "lilla" chokladkartongen. Mmmmm, det är faktiskt några bitar kvar.


Och en helt underbar gitarrsnubbe till vinställ! Med tillhörande ekologiskt Rioja-vin! Jaaa! Avtagbart huvud och allt. Det har inte riktiga rockisar (eller nja, kanske de har det ibland ändå...) Vinet ska avsmakas vid ett senare tillfälle. Kanske med en oxfile Provencale till, det passar bra till Rioja! Det är kul att laga mat till vinerna...


Tomten kom också på besök iklädd skägg och glasögon som gjorde det lite svårt att läsa på paketen tror jag. Lilla ettåringen Lucas blev inte ett dugg rädd utan tyckte det var en rolig gubbe som kom, däremot hade husets hund inget större förtroende för denne figur som pratade underligt och försökte muta alla med presenter, även ben till hunden som han mottog motvilligt...haha! Snön lyste med sin frånvaro, men det gjorde inte mig något eftersom det då gick mycket lättare att köra bil hem på kvällen utan snöblask och halka!
Så - denna jul blev mycket trevlig! Tack ni som var med :)

Lycka för en liten tomtenisse är en plasthammare som låter och blinkar när man slår med den..

Inga kommentarer: