27 december 2013

Åren går...

Såhär såg det ut 2012 denna dagen, den 27 december:

2011 var det rätt vitt: 

2010 var det en massa snö:

Och så här såg det ut 2009: 
Inte så kul med snö, va? ;)

2008 var det kallt i slutet av december, fast inte så mycket snö: 

Det är så långt tillbaka som mina digitala bilder sträcker sig. 2007 har jag inte så många bilder ifrån och inte någon från december. 

Så jag tycker att årets december har varit bäst! Grönt är skönt! 


6 kommentarer:

Soffie sa...

Nu kan det kvitta med snö tycker jag, jag gillar snö då den kommer i början på december så jag å Nellie kan göra massor med snögrejer,nu vill jag bara ha vår...fina bilder du visar

Lambergsfrua sa...

Det är alltid lika roligt att titta tillbaks på bilder. Nu har vi bevis för att vi har haft flera vita decembermånader här i stan. Skönt då med en grön december med flera plusgrader. Mera sånt ;)

Varm kram,
Lambergsfrua

Gunnar sa...

Kul att se bilder från olika år. Jag har inget emot en sån här grön vinter om temperaturen håller sig på plussidan. Vill inteha ishalka.

Camilla sa...

Vad kul med lite återblickar! Själv föredrar jag snö framför det gråa blaskregnandet som vi har nu :/

Baconsoppa låter gott, mums! Soppteater är kul! Gick på det en gång när jag bodde i Stockholm. Det var med Sven Wollter och han var lysande :D

mammakero sa...

Jag är så himla kluven till snö. Jag som postis håller med dej helt och hållet att detta är den ultimata vintern. Mammakero däremot, vill ha snö i december och januari, inga mängder, bara vitt så världen blir lite mindre svart den mörkaste tiden på året.
Kul med jämförelse bilder!

Scottish Moments sa...

Bläddrade bakåt i bloggen å läste om er resa till Edinburgh! Själv bor jag i och bloggar från Skottland fast nordöstra delen av landet så det var extra kul att läsa oom er tripp :)