13 december 2013

Santa Lucia

Hahaha, genustänk redan på 50-talet! (Det är min pappa...)

För övrigt tittade jag på Lucia på tv i morse faktiskt! Jag kom ihåg och jag var vaken! Ja, det är väl inte helt ovanligt att jag är vaken klockan sju på morgonen...

Det har varit en riktigt fin dag idag, med sol och lite över nollan. Men enligt väderprognosen ska det börja snöa vid 22-tiden... Hm...det har jag ingen lust med! Men jag tror inte vädret tar nån hänsyn till vad jag har lust med ;) 

3 kommentarer:

mammakero sa...

Blötsnö lovad, men inte sedd! Kanske hoppar blötsnön över att falla hos oss!
Luciafirande ser lite olika ut hos oss mot hos de flesta andra!

Lambergsfrua sa...

Vilken häftig bild från Luciafirandet 1954. Finne det inte något bekant över den Lucian - eller inte?
Kramen

AnnaKK sa...

Jag hade inte tänkt att jag skulle få se nåt Luciatåg över huvudtaget, för det på tv tittar jag aldrig på... Men eftersom vi var på julbord just på Lucia-kvällen, så hade minsann restaurangen ordnat dit ett lussetåg. Av det helt traditionella slaget med en kvinnlig lucia och några kvinnliga tärnor och två manliga stjärngossar. De båda sistnämnda hade dock skippat "dumstrutarna". :-) De sjöng väldigt bra och i stämmor osv, så jag misstänker att de kom från något musikgymnasium eller liknande.

Helgvädret så här långt har varit uselt här, och vad jag kan se utanför fönsterna nu så ser det inte ut att bli ett dugg bättre idag. Nästan så jag kan tänka mej lite snö igen nu som omväxling... <:-) Fick ni nån???