01 december 2013

För ett helt år sen...

Ja, då var det första advent och första december! Roade mig med att titta på bilder från förra året samma dag. Då var det mycket mer snö (just nu ingen snö alls, +8 grader ute)

Fast jag hade visst fina hyacinter...Jag har ju satt lökar i vatten och de har låååånga rötter, men inte blir det några blommor på dem. Det har inte kommit upp något alls ur själva löken, men det kanske tar tid? Nåja, jag har två amaryllisar och får väl köpa lite hyacintlökar om jag ska få den där härliga doften! 

Liten blomranka ringlar ner, den är längre i år! Snöigt ute tydligen, huu...

Sen var ju den här lilla saken framme och hälsade på...den hade ju lagt sig för att sova i ett fönster och jag råkade öppna det (tror jag det var) Den fick gå ut igen och fortsätta sova...antagligen. 

8 kommentarer:

Camilla sa...

Nej men, oj..en liten nyckelpiga nu?!

En plats i solen sa...

Fina bilder

mammakero sa...

Vi hittade två nyckelpigor i älsta dotterns julgran vi köpte igår! Det var rätt kallt då vi släppte ut dem, undrar om de kan hitta någonstans att somna om, eller om de dog...
Eftersom skärmen inte känner av något så kan jag varken öppna telefonen eller stänga av den helt... Har räddat alla bilder, men kommer inte åt mina kontakter (alla telefonnummer) via datorn. Måste ladda ner wordfeud appen, älsta dottern hade inte den i sin samling appar...

söderteknikgeni sa...

Äntligen internet igen! Råkade trycka av min router! Gissa om TEKNISKA jag har ringt om hjälp som snart anländer.Då kommer jag inte säga sanningen utan iställlet tala om att jag nyinstallerat datan! Ha ha vem tror på det?

Ja, det var längesedan du var två år och inte hade en aning om ditt bloggande! Tiden rusar.

Ha en go teaterkväll med många skratt!

soffie sa...

å vad vackra hyacinter, min amaryllis blommar för fullt nu så jag får nog köpa en till.. kramen

Camilla sa...

Jag tycker det är vackert med snön. Men vintern här i norr är lite för lång, man hinner tröttna många gånger om :(

Anonym sa...

Det är alltid roligt att jämföra med hur det varit ett annat år. Både när det gäller anteckningar och bilder. Kram

Mimmi sa...

Ja jag såg också att det var snö förre året vid detta tidspunkt..men också att det inte fanns en snöflinga på nyårsafton..det till och med regnade då ;)
kramizz