29 december 2013

En skugga av mitt forna jag...

Ja, så kan man väl kalla det. Den här årstiden är inte precis my piece of tee...Nej, så hette det inte...my cup of tee var det ju. Antingen det är snö eller inte så är det ett så bottentråkigt väder så jag går inte ut mer än nödvändigt :( 

Blåser gör det för jämnan också, alltid sydvästliga vindar, så det är en jävulsk motvind hem från stan när jag varit där. Sen ska man masa sig fyra trappor upp också, puuh... Jag är helt slut när jag kommer hem! Men jag slipper gå på nåt gym och spinna loss ;) 
Snart är det nyårsafton och den tänker jag tillbringa här hemma. Jag har ingen lust att åka någonstans och sen cykla hem i motvinden sent på natten. Jag orkar helt enkelt inte. 

Men det här gråa vänder väl nån gång...

4 kommentarer:

Lambergsfrua sa...

Vad läckert det ser ut med jordgubbarna! Det doftar sommar lång väg. :)
Vädret är grått och dagarna korta, men det är som sagt snöfritt. Det uppväger det mesta för mig, åtminstone vad gäller vädret.
Önskar dig en riktigt skön nyårsafton i hemmets lugns vrå - och Gott Nytt År!
Varm kram,
Lambergsfrua

mammakero sa...

Jag tror att även jag och maken kommer att stanna hemma och fira nyår. Döttrarna firar på egna ställen iår och vännerna gör annat, som det verkar. Känner uppriktigt inte heller lust för en stor och våt fest. Kanske går vi ut och kollar på fyrverkerierna... Det beror på väder.
Mmmm smultron....

♥ Carina ♥ sa...

Det känns som att bara vi passerar nyåret så är det nedförsbacke mot våren :)
Kram

Fröken M sa...

Äh, passar inte skorna är det ju bara att skicka tillbaka, men jag har samma storlek jämt så det brukar inte vara några problem.
Dessutom VÄGRAR jag gå ner på stan och trängas med folk när det är rea så nätshopping passar mig utmärkt :)
kram