07 juni 2012

Igår kväll alltså...


...hade jag lite tråkigt och DÅ fick jag ett sms från Mimmi som undrade om jag ville följa med till deras smultronställe...och jag tvekade inte många sekunder! Det var ju soligt och vindstilla även om det inte var så mycket till värme ute. Sagt och gjort, vi åkte dit och gissa vad vi fick se! Jo, räven! 

Hej hopp! 

Lilla Vittass poserar fint här! (Eller var det hennes mamma...?) 

Och kolla här då...ungarna! Det var tre stycken fast de befann sig på rätt långt avstånd, så det blev inga jättebra bilder. MEN, det var tre ungar (och mamman vakar där i bakgrunden) De sprang omkring och busade som ungar gör en stund, sen fick de gå och lägga sig! 

Och över nejden vakade höken. Eller vråken är det kanske. En rovfågel är det i alla fall! 

Det fanns en del rådjur också, men de kommer ju i skymningen...och de här sprang fort...så nån bra bild blev det inte, men det syns att det är två rådjur, va? (och nu har jag ju sagt det också ;)

5 kommentarer:

soffie sa...

wow va häftigt å vilken superbild då den hoppa:) kramen

mammakero sa...

Härligt att fånga räven mitt i hoppet! Jättesnygg bild! När jag skrev olika stilar med calligrafi, så hade jag en övningsmening. Första bilden fick mej att tänka på den:
"The quick brown fox jumps over the lazy dog". Denna mening innehåller alla bokstäverna i det engelska alfabetet.

AnnaKK sa...

Den hoppande räven är så klockren, så då må du vara förlåten de suddiga rådjuren! Dessutom finns de ju de som sliter hårt för att få sina bilder att se just så där softa och abstrakta ut - så säg att det faktiskt var meningen!! :-D

Nu har jag nyss kommit hem från dagens shoppingrunda, och när allt var inlastat i kylen så satte jag mej direkt ner och skrev en ny inköpslista. Phu... :-I Men! Den här gången blev den faktiskt ganska kort - och innehåller bara sånt som måste köpas pinfärskt strax innan tillredningen av studentfestens huvudmåltid! :-D Så ett sista rejs genom affärerna på måndag, och sen ALDRIG MER!!! ;-)

södermulet sa...

ÅHHHHHHHHHHHH vilka söta rävungar, helt fantastiskt!
Jag vill också få se dessa!

Tur du är proffsfotografinna!

Mimmi sa...

Det var Vittass .. det ser du på det ena bakbenet där tassen är vit ;)
Härliga bilder från vårt smultronställe :)
kramizz :)