14 juni 2012

Sommar och sol...fast blåsigt...

Sommaravslutning var det idag med mitt jobb. Möruddens brygga heter restaurangen där vi hade bokat bord för c:a 55 stycken. Tyvärr kunde vi inte sitta ute (den ligger precis vid Vänerns strand) för det blåste rätt mycket. Men det gick bra att sitta inomhus också, god mat och lite musik till kaffet fick vi också. Och blommor:  Såhär glad blev tydligen jag att någon ville fota mig för en gångs skull ;) 

Nu blir det fotboll! Sambon tittar ju på varenda match...tur att jag är ganska intresserad jag också ;) 

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

I mitt högra öra är det fotboll ,men det intresserar mig inte ,ute är det härligtr sommarväder .Kul med sommaravslutning på jobbet ,kram Nette

mammakero sa...

Fina bilder på blommor och så extra kul att få se dej på bild!! Härligt gröna ögon har du!

AnnaKK sa...

Ikväll är det studentfest hos två av dotterns kompisar i fotbollslaget, så det var lite bryderier om hur de skulle få ihop både besök hos båda dessa OCH hinna se Sverige-England... ;-)

Får du sommarlov nu när det har varit avslutning på jobbet, eller?? :-) Jag undrar fortfarande när jag får semester - det beror på när lagen har bestämt sej för att det är dags att göra träningsuppehåll... Och att jag skulle vilja veta något om den saken i förväg är det typ aldrig nån som reflekterar över... <:-I Men jag gissar att jag kommer att kunna vara ledig så gott som hela juli - kanske även sista veckan i juni. Hoppas finvädret hinner etablera sej tills dess!? Idag är det som höst här - nu igen... Helt otroligt att det kunde vara så pass bra väder som det var i tisdags, när dottern tog studenten! Men nån gång ska man ju ha turen på sin sida. :-)

Ninni sa...

Det är fint på Mörudden, såå synd att ni inte kunde sitta ute.
Men då hade ni nog blåst bort=)

Härligt glad bild på dig, kramen

soffie sa...

här ska med kollas ikväll:)

Mimmi sa...

Nu är det slut tittat på Sverige i alla fall ;)
kramizz