13 juni 2012

Mot sydliga nejder vi foro om våren..

I väntan på sommaren...

När man kollar väderprognosen blir man inte alltför glad, regn, sol, KALLARE! Bläää, men som tur är ska vi åka bort om en vecka till Normandie!! Inte för att det är nån väldig värme på den västra Atlantkusten nu heller, men runt 20 grader är inte så fel. Sen kanske det är lite varmare på kvällarna där. Nåväl, till Normandie och Caen bär det av! Jag har läst på en massa om invasionen på stränderna Sword, Juno, Omaha och allt vad de heter...

Få se vad man kan få se mer? Bayeuxtapeten kanske? Spännande blir det i alla fall. Vilka kameror ska jag ta med tro...hmmm....det blir svårt att välja rätt. Sen kommer jag att ha ett antal bilder att gå igenom ;) 

8 kommentarer:

Mimmi sa...

Oberoende av vädret .. så var detta en mycket bra och vacker bild :)

Varför inte ta med alla kameror .. så slipper du funderar på vilka du skall ha med ;)
kramizz :)

söderkula sa...

Snart vänder vädergudarna till sol och +20 celsius, det händer när ni påbörjar resan till Tyskland...det spår jag i min krisallkula!
Resan ser ut att bli mycket händelserik...jag ser vid Normandies strand...något glaslikt... hm...du lyfter upp ur vågor...skum...glädjetjut...

Tag med alla kameror!
Annars kanske du ångrar dig!

Ha en riktigt härlig resa!

soffie sa...

wow vilken läcker bild:) å snart så reser vi bort men först lite nya stolpar;)

mammakero sa...

Och vi är oroliga över att Santorini har haft sol- och värmebölja den senaste månaden... Tänk om det regnar den enda vecka vi är där, utomlands för första gången på 25 år!

Randi's Tanker sa...

Takk Yvonne, dine kommentarer varmer hjertet mitt!

ZielonaMila sa...

Beautiful photographs, marvellous nature. I am greeting

AnnaKK sa...

idag som först har jag blivit riktigt varse att SOMMAREN faktiskt är här!? 8-) Det har ju varit så mycket stim och stress inför studentfirandet, så jag har faktiskt inte haft tid att känna efter, eller vad jag ska säga. Men för nån timme sen så tog jag kameran med mej ut i trädgården en stund och spankulerade omkring bland blommor och fågelungar (japp, jag hittade åtminstone en björktrastunge som precis hade lämnat boet) så insåg jag både att det är den fjortonde juni och att solen skiner från en (inte riktigt) klarblå himmel och att luften är så där ljummet skön och behaglig. Svensk SOMMAR när den är som bäst!!! :-D

Spännande att resan närmar sej. :-) Jag hade nog tagit med hela artilleriet av kamerautrustning - men då har jag ju en man som både gärna bär den och lånar delar av den... :-D Vill du göra packningen lätt, så tar du väl bara din bästa kompaktkamera med dej till Frankrike...? Synd att du inte gillar ditt 18-200-objektiv, för annars hade ju systemkameran med det på varit det givna valet... Tycker jag! Som nyligen sålt mitt sånt objektiv... <:-)

AnnaKK sa...

Jag har också märkt att Blogg.se har "kluddrat" lite nu på morgonen och under förmiddagen. Loggade in på min blogg nyss och upptäckte att den helt har ÄNDRAT UTSEENDE nu!! 8-X Alltså allt där jag skriver inläggen, hanterar kommentarerna osv ser helt galet ut nu. Kan välja att återgå till det tidigare utseendet, och måste erkänna att jag starkt överväger att göra det... <:-) Är för gammal för nymodigheter!? Fast jag ska kika lite till på det, för det fanns ändå något som verkade vara en förbättring... :-) Kanske!?