18 juni 2012

Sommartider, hej, hej!

Hurra, idag har jag gjort fynd! Först fyra pocketböcker på Myrorna för 60 kronor, (bra att ha på resan). Sen två kjolar för tjugo kronor styck och en tunika för tjugofem kronor (halva priset på kläder på Kupan). Jag gillar secondhandfynd! 

Något jag däremot inte gillar är detta väder vi har...det regnade i morse, men sen har det faktiskt inte regnat på hela dagen, men grejen är ju att MAN INTE VET OM DET SKA BÖRJA REGNA ELLER INTE! Hmpf...jag vill ha ett lagom stort högtryck parkerat över Sverige i några veckor, sådär varmt att alla gnäller över hur varmt det är. Det gör naturligtvis inte jag också! 

Min vinranka har fått små knoppar! Men för att de ska utvecklas till saftiga klasar krävs nog en del värme...och sol...

7 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Wow!! Vilka fynd du har gjort!
Här har det varit hyfsat väder idag, regna kan det göra på nätterna tycker jag ;)
Vad roligt med knoppar på vinrankan :)
Kram

mammakero sa...

Kul med knopparna på vinrankan och fynden och jag håller fullständigt med dej, jag är pissless på kyla och regn...

Lambergsfrua sa...

Grattis till dina fina fynd! Både Kupan och Myrorna har mycket bra saker att fynda, bara men ger sig tid att botanisera.
Vädret är knepigt nästan som i april, sol och regn om vartannat och inte äör det någon värme heller. Idag har det dessutom blåst ordentligt. Nu håller vi tummarna för några fina dagar.
Varm kram,
Lambergsfrua

södersol sa...

Oj vilket kap du har gjort men va ä dä för konstig fågel som sitter i krukan? En förrymd burfågel och isåfall ifrån vilket land?
Den kanske följde med rankan...

Hoppas nu att du får med allt som ska packas och att er resa blir full med spännande upplevelser och att ett gott soligt väder följer med er under tysklandstrippen!

i stora drag sa...

Ja, nu är det snart på tiden att vi får någon värme! Vissa år har det varit varmt som sjuttan innan midsommar och efter har det bara regnat! I år trodde man tvärtom, men vi får väl se.

Kul med resa och en ny kamera också ser jag! Då får du väl fullt upp med att testa den på resan.
Ha det gott! /Pia

soffie sa...

vilka bra fynd du gjort:)

Nonne sa...

Ja loppis e kul. Jag gillar skarpt o nyttjar gladeligen den sortens återvinning. Hoppas verkligen du kan skörda finfina druvor på din balkong framåt sen sommaren.