22 oktober 2013

Jodåsåatt...just idag har jag lånat Åke Edwardsons senaste, Marconi Park. Den är på snabblån (en vecka får man ha dem då) men den läser jag ut i ett nafs. Om den är bra vill säga. Annars går det ännu fortare, för då läser jag inte klart! Jag bestämmer mig väldigt fort om en bok är bra eller inte (i mitt tycke alltså) och tycker jag inte det så läser jag inte klart den. Eller...kanske tittar jag i slutet för att få reda på hur det gick, och då har jag sluppit läsa sisådär 400 sidor i onödan :D 

Sen är det en bok om 1700-talets krig i England/Skottland. Den kan ju vara intressant nu inför resan (vi åker till Edinburgh om en vecka!) 
Grebe/Träff har jag gillat förut, få se om denna är bra..annars...ja...

LIVET ÄR FÖR KORT FÖR EN DÅLIG BOK 

Tycker jag...

Till exempel så hade jag fått tips om Gone Girl av Gillian Flynn...så jag lånade den och försökte läsa den. MEN - jag tyckte den var alldeles för pratig och långrandig, även om det var en mycket annorlunda bok. Och nej - jag läste inte klart den (men kollade i slutet naturligtvis ;) 

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Vore bra om jag kunde förmå mej att snabbläsa min kurslitteratur - och helst även memorera den! Men det blir mest bara lite halvdant med båda dera... :-( Och varje gång jag går på bibblan nu, så får jag syn på romaner som jag skulle vilja läsa - men det finns inte en chans att jag skulle hinna med dem också. Det får nog bli i typ ett annat liv!? <:-)

Åke Edwardson läste jag med stor behållning förr, men med tiden tröttnade jag faktiskt på hans sätt att skriva... Segt och deprimerande på nåt vis, om än ofta vackert också... Fast nu är det ju massor med år sedan jag läste något av honom, så jag vet inte vad jag skulle tycka idag... Gillade du boken?? :-)

Kul med Skottlandsresan!!!

Soffie sa...

Tjohooom en vecka har vi snart landat ...grebes böcker har jag läst allihopa å jag har gillat dem, kram

Maria Thorbjörnsson sa...

Åter i bloggvärlden..