16 april 2012

Balkong i vardande

Såhär:
såg det ut på min balkong den 24 april förra året. Undrar hur det kommer att se ut i år? Än så länge är det lite för tidigt att ställa ut sommarblommor, men om nån vecka eller två kanske? Jag har ju några som står på tillväxt som jag köpte som små sticklingar. Och så en tomatplanta som jag adopterade (av de som jag passade åt en jobbarkompis). 

Vad ska man ha mer då...hmm..? Några bra förslag? Det är en sydostlig balkong. 

Temperaturen ute är blygsam än så länge, just nu 8 grader, och det känns i vinden när jag cyklar. Så jag längtar efter lite ljummare vindar och mer blommor och småkryp! 

Jag kanske borde hämta ner mina pelargoner från vinden kom jag på just nu! 

8 kommentarer:

soffie sa...

jättefina blommor,du har verkligen gröna fingrar, jag gillar sånna där millionbells tycker de är så söta å det finns ju massor av olika färger på dem, promenad imorrn då Nellie ballettar?

söderbike sa...

Vad du skall ha på din balkong...hm...jag förseslår vattenmelon i kruka, vindruvor på spalje av vit sort, miniäppelträd typ cox orange och en stor härlig palm som dina fåglar kan bygga bo i! Va dä goa förslag?

Idag har jag plockat isär cykeln den ska få ny grön färg och en splitter ny kedja anar jag...blir riktigt cool!

Ninni sa...

Ja i år lär allt bli senare, är ju fortfarande frost=(

Ja ta ner pelargonerna från vinden, du har väl vattnat dom hoppas jag!!

Ha en go kväll.kram

♥ Carina ♥ sa...

Silverfall och lavendel tänker jag ha i mina zinkkrukor. Fast det är ju ett tag innan jag tänker plantera ute... :)
Kram

♥ Carina ♥ sa...

Silvernjurvinda heter dom nog...

Gunnar sa...

Vad fint det ser ut på balkongen! Jag skulle också vilja föreslå Lavendel. Står länge och doftar gott. Rekordet i längst blomning på vår uteplats förra sommaren var Lejongap

i stora drag sa...

Förra året var det ju varmt och skönt vid den här tiden. Vet jag sådde frön tidigt - och sen fick vi i Skåne frost i början på maj månad. Något som aldrig hade hänt tidigare. I år tar jag det lugnt... och väntar.
Har precis snöat här! Inget som la sig men ändå. /Pia

Lambergsfrua sa...

Några murgrönerankor i krukan eller lådan tycker jag är fint på oavsett vilka blommor man har där. De är tacksamma och tåliga. Här blir det pelargon och murgröna i krukan vid entrén.
Kram,
Lambergsfrua