15 april 2012

Teknikstress!


Igår uppdaterade jag min mobil efter ett tips från en vän. Till en början gick allt bra, lite nytt med mobilen bara, så är det ju efter uppdateringar. Sen skulle jag spela lite Wordfeud. Men va faa.... "Login failed" Stänger av fånen. Sätter på den. Näe. Inget ordspel. Är jag portad tro? Avinstallerar appen, installerar ny. Byter alla inlogg, nytt användarnamn. NÄE! 

Efter att ha gett upp och sovit på saken pratar jag med Mimmi som brukar ha lösningar på det mesta ;) till slut fick vi det att funka igen efter att ha pillat lite inne i inställningar och proxy. (Nu låter det som om jag vet vad proxy är, men det gör jag inte) 

Och prisa Gud, jag kom in på Wordfeud igen! Fast med ett annat användarnamn...men det gör inget. 

Teknikstrul gör ingen glad...särskilt inte när man inte fattar vad det är som strular...eller ens vad man gjorde så det blev rätt igen..

6 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Åh jag blev svettig bara av att läsa. Teknikstrul är INTE roligt!!
Kram

Ninni sa...

Men va mysko ja teknikens under är inte alltid lätt att förstå sig på!

Har inte rensat så värst mycket häck, mest klippt bort lite utstående skott.

Ja cykla gärna ut och hälsa på mig..
kram

mammakero sa...

Avskyr teknikfel, eftersom jag oftast inte kan fixa det själv heller...

soffie sa...

blä för teknikstrul, jag försökte ta bort ditt gamla wordfeud namn men det funkade ej,hur gör man det tro?ha en mysig vecka så ses vi på lördag tjohooooooooooooooooooo för stolpar

söderapril sa...

Tur att det finns teknikgenier så att vi andra som är utan denna ådra kan flyta med i strömmen av
alla de apparater som finns att tillgå!

Leve tekniknörden!

AnnaKK sa...

Men det är väl ingen som spelar Wordfeud nu längre!? Spelar inte alla det där nya, vad det nu heter!?! (Ja, där ser du hur uppdaterad JAG är på sånt här... Host!!!).

Men iallafall så visade dottern mej ett spel hon har på sin iPhone, och det är med lite korsordslikt. Wordfeud har jag ju inte ens testat än, men det här fick jag pröva och det var KUL!! Man skulle dra fingret över bokstäver som låg i en viss ordning i ett rutsystem över skärmen, och "skriva" så många ord som möjligt av dem som låg intill varandra på två minuter. (Men herre gud... Vad VAR det spelet hette??? Stön... Du vet kanske vad jag menar???)