19 november 2012

Blom-bank?

En kul blomma hittade jag häromdagen, tyvärr är den inte min...Men den gillade att blomma nu i november och det är ju trevligt!

Lite närbild på "borsten":
I övrigt händer det inte så mycket förutom att jag har bytt bank! Gratis Visa-kort och rätt bra ränta på lönekontot säger jag inte nej till...bort bytte jag Visa-kort  för 250 kronor om året och noll ränta på kontot... Hejhej Forex och hejdå Handelsbanken! 

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Bravo!! :-) Det där är jag också ganska sugen på att göra - fast det kanske kan kvitta nu när jag ändå inte får in nån lön på kontot, förstås. Men jag är tämligen missnöjd med vår bank ändå! Snart tar de väl inträde i entrén - bara för att framme vid kassan informera en om att de vare sej vill lämna ut eller ta emot några kontanter... :-I Något bankkort har jag förresten inte. Kör med ett Mastercard från en bensinfirma istället. Noll kronor i årsavgift, alla inköp på faktura (inte bara bensin alltså, utan jag handlar ALLT med det kortet). Dessutom brukar det bli åtskiliga hundralappar i återbäring också. Alltid lika kul att berätta det för banken när de undrar varför jag inte har något av deras kort! ;-)

Svar: Jo, det är nog sångsvanar på mitt foto. Tror de söker sej ut mot kusten i första hand - är det öppet vatten där under vintern så stannar de förmodligen där. Annars drar de väl över till Danmark, förmodar jag. :-)

soffie sa...

va bra det måste jag kolla upp ,å vilken rolig blomma:)

mammakero sa...

Vilken supercool blomma! Aldrig sett dess like!
Själv har jag ICAbanken...

Gunnar sa...

Vilken cool blomma. Har jag aldrig sett förut.
Jag har haft Nordea i decennier och det känns bara jobbigt att byta även om det säkert går att få bättre villkor med en annan bank.