02 november 2012

Lite Ikea...

Jag var på Ikea med Mimmi idag, där kan man hitta både det ena och det andra (och det tredje) Haha, titta in på hennes blogg så får ni se, jag hann inte med att fota därinne. 

Däremot fotade jag lite på utsidan:  
Himlen var verkligen ljusare därovan!

Fast åt andra hållet var den desto mörkare: 

Och när jag kom hem var den jättemörk:

Och lönnen utanför mig har tappat vartenda blad nu: 
I morgon är det ju Alla helgons dag och många åker till kyrkogårdarna och smyckar gravar. Jag tror dock att jag stannar hemma, om det inte är fint väder, då kanske, kanske jag tar en liten sväng när det blivit mörkt. Men bara kanske...

8 kommentarer:

mammakero sa...

Har alla mina släktingar och vänner lååångt bort, så jag nöjer mej med att tända ett gravljus i en lykta i trapphuset och hedrar dem alla med det!

i stora drag sa...

Trist när bladen åker av :(
Här (i Älmhult alltså) stängdes det allra första IKEA-varuhuset och ett nytt invigdes igår. Nej, jag var inte där.

Jag ska vara hemma och vårda min förkylning, som hoppade på mig igår!
Ha det gott, vad du än gör! /Pia

Ninni sa...

Jag var på Ikea häromdan hade hoppats på lite nyheter =)

kyrkogården var jag på igår var jättefint var det.

Ja du att jobba med barn är påfrestande då&då, men för det mesta väldigt roligt.
Kram kram

söderord sa...

Kamprad = Kamp rad....? Bra namn för Ikeagrundaren, så kan man väl uttrycka folket som står i kö för att få komma in i varuhuset?

På menyn när det gäller datorn,

Skräppost = skräpp-ost...hur smakar den???

He en go söndag!

AnnaKK sa...

Den där svängen till kyrkogården efter mörkrets inbrott gjorde vi som vanligt igårkväll, men jag kände att jag kunde ha klarat mej utmärkt bra utan den. Jag tycker gravarna bara blir mer och mer som en slags förlängd del av folks privata trädgårdar!? Och när vi var på väg tillbaka till bilen gick vi förbi en trädgård där husets folk hade dekorerat en brunn (upphöjd sådan med lock) med ljuslyktor, änglar, stenar, hjärtan, blommor och gud vet allt. Den såg baske mej ut som en grav den också!? 8-X (Och vem vet... Nån kanske faktiskt hade trillat i den där brunnen och drunknat där...? Eeeh???)

Tråkväder här idag också. Hade jag inte redan varit på det nya IKEA (i fredagskväll) så hade det varit en helt okej syssla denna dag. Men nu tror jag inte det blir så... Får nog ägna mej åt lite välbehövligt hushållsarbete istället. Köra några omgångar med tvättmaskinen åtminstone...

Ha en skön dag! :-)

Randi Melsæter Pedersen sa...

Skulle ønske vi hadde Ikea her hvor jeg bor, men det er 5-6 timer i bil til næraste :-(

Gunnar sa...

Vi har haft tätta besök till IKEAde senaste veckorna. Nu tryter både ork och pengar så det blir inga besök dit den närmaste tiden.......tror jag är bäst att säga.

Mimmi sa...

Det blev ju väldig bra den bilden med ledljuset;)Men min favorit här blir den näst sista ..där fick du med en härlig stämning :)
kramizz:)