10 november 2012

Nu skrev jag ett långt inlägg

som jag precis raderade. Så kan det bli. Jag har så mycket skriv i mig ibland, men det kan vara lika bra att jag håller det för mig själv.  

Så nu tar vi en fin bild i stället: 

6 kommentarer:

Gunnar sa...

Dina bilder talar för sig själva utan ord. Men visst har man behov av att skriva av sig ibland. Tanken bakom begreppet blogg var om jag har fattat rätt att skriva en dagbok som sen kunde läsas av andra.Sen har det blivit mycket mer.

soffie sa...

så fin bild å hoppas du fick en bra dag jag fick 8rätt på tipsis idag:)

södermorgon sa...

Hm...det är rätt så långt till "humlesäsong". Bara att vänta!
Härligt foto.

Nonne sa...

Wow vilken härlig bild. Nästan som glasmosaik. Här har humlorna redan gått i vinterdvala och väntar nu precis som jag på att våren kommer åter. Att skriva blogg (för mig) är ett sätt att tömma 'hårddisken' och om det sedan roar andra att läsa så ger det plus på karmakontot. Det e ju kul att glädja andra!! Ha det gott.

Mimmi sa...

Så har jag också gjort ..skrivet en liten novell ..men ändrat mig
Men du fick upp en fin bild i alla fall :)
kramizz:)

AnnaKK sa...

Jag har också bloggtorka, fast det märks nog inte för det kommer ju ett inlägg mest varje dag ändå... Men det är mer bilderna som talar än jag - text är det rättså trögt att producera just nu. <:-)

Och något jobb att skylla på har jag inte - så jag skyller på att det är det som är felet!? Hm... Har ingen som helst lust att pallra mej iväg till AF, men jag borde väl ta mej i kragen och på egen hand börja se mej om efter ett nytt jobb. För det där med att börja plugga igen till våren, känner jag absolut inte alls för - även om jag ju har sökt en kurs...

Längtar efter sommar och semester när jag ser din bild här!!! :-D