07 februari 2013

Och den sjunde dagen..

...vilade hon sig. Ja, det har jag gjort idag. Fast först gick jag ju upp efter att ha sovit i c:a 10 timmar. När jag varit uppe ett tag (halvsuttit i soffan) så blev jag så trött igen att jag somnade framför teven som visade nåt polisjaktprogram. Sen har jag varit vaken en del också, och tittat på ännu mer oerhört måttligt intressanta program på teven. Fast jag gillar kanal 10 och programmen om andra världskriget förstås. Sen sov jag lite i soffan på eftermiddagen också, och nu när klockan är sju ser jag fram emot att gå och lägga mig om några timmar.

Rätt tråkiga dagar om man säger så, men nödvändiga för att jag ska bli frisk så fort som möjligt. Jag har i alla fall ingen feber längre. Den här influensan är inte att leka med, det har dött två personer här i Karlstad av den, de hade andra sjukdomar också, men ändå...

Själv håller jag mest på att avlida av tristess...
Om några månader är det grönare ute också, just nu är det massor med snö här och -4 grader, brrr...fast, javisst, ja, jag ska ju inte gå ut...

4 kommentarer:

soffie sa...

blä för att va sjuk å blä för mer vinter ...härliga bilder du visar..

Mimmi sa...

Så fina bilder :) ja .. snart .. snart .. så ser det ut så igen och det dröjer inte så länge till nu ..och när det börjar ..då går det fort :)
Hoppas nu att du blir riktigt frisk snart :)
kramizz

mammakero sa...

Vilka härliga bilder! Lyckan av det gröna och blå som möts är underbar! Gillar särskilt bilden av blåbären! Nu ska jag koja. Hoppas på bättre sömn nu än i natt.

Gunnar sa...

Det är ett bra tecken när du börjar få tråkigt. då är du nog frisk snart. Ta det lite lugnt bara. Jag vill inte skrämma upp dig men jag har hört om flera som blir sjuka på nytt när dom har haft flunsan och börjat jobba för tidigt.
Trevlig helg!
Gunnar