15 februari 2013

Vårspaning på G!

Oj, vad veckan gick fort när jag jobbade! Det var skillnad mot förra veckan när varenda dag var den andra lik och jag mest låg i soffan. 

Vädermässigt är det väl sådär, plusgrader idag i alla fall! 

Imorgon ska jag och Mimmi till Stadsträdgården och spana efter vårtecken, kanske får vi syn på trollhasselns blommor (nedan från 17:e februari 2012)


I övrigt har jag städat och tvättat, och det är så skönt att orka med det, även om hostan inte är helt borta, det tar sån tid, jag kommer ihåg det från tidigare influensor. Men jag sover gott om natten! 

Ikväll blir det att kolla finalen på På spåret! Lite tramsiga programledare tycker jag, men ok att titta på...Annars kan vi ju spela vårat På spåret 2, som jag köpte till T i julklapp (och som var fel på...men jag köpte ju ett nytt). Det är jättekul! Och ingen fånig orkester som står och låter i bakgrunden är det då heller ;) 

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Inte det minsta vårigt väder här - eller jo, det är det nog förresten, för det är ju milt!? Kring nollan, eller kanske även nån plusgrad. Men det är så grått och trist och skumt... Såg hur nötväckan grejade lite med en av våra fågelholkar här innan idag, så jag misstänker att det är vårkänslor på gång där nu! Härligt!! :-)

Kollade in den där Kultur och Kuriosa på FB, och det var ju en trevlig sida - butik!!! :-D Inte fullt lika trevligt att brottas med hemtentan, men på nåt vis ska jag väl få ihop den... Fast jag tar nog lite ledigt från den nu över helgen - det får räcka med att ha tänkt nästan sönder och samman huvudet på den första frågan idag... 8-X

Ha det gott!!! :-)

mammakero sa...

Alltid när jag ska kommentera din blogg och klickar på "Skicka en kommentar" så kommer det upp reklam och jag får klicka ner och börja om. Ganska irriterande faktiskt! Det har dessutom börjat rätt nyligen och bara på din blogg... Orätt tycker jag!
Trollhasseln vill jag se live oxå!
Hu, jag är så trött i kropp och knopp efter denna första vecka på jobbet.

soffie sa...

hmmm vårtecken det verkar väldigt avlägset :( fin den är trollhasseln, ha det bra så hörs vi :)

Yvonne sa...

Test