16 februari 2013

Vår spaning eller vårspaning?

Ja, som jag berättade igår så gick jag och Mimmi till Stadsträdgården idag för att spana efter våren! Och ja! Den är i vardande...trollhasseln hade inte kommit lika långt som i fjol vid samma tid, men det har inte varit tillräckligt med sol. Men den är på G! Härligt! 


Andra små knoppar som ligger i startgroparna:

Panasonicarna fick jobba! De är bra på närbilder...

Och här fångade jag en flyende räv...eller nåt! 

Det finns många vackra fröställningar kvar också:

Och den enda röda blomman vi hittade...en liten marsipanros ser det ut som! 

Sen gick vi till Mitticity och drack kaffe och åt en Budapestbakelse! Den glömde jag att fota, för jag åt upp den så fort...det är min favoritbakelse! Att man sen har kuponger där man får två för en gör ju inte saken sämre. Nej, jag åt inte två, vi tog varsin, jag och Mimmi ;) Nu ser jag fram emot att det ska bli lite varmare ute ändå! Två plusgrader är väl...okej, men jag vill ha mer! 

5 kommentarer:

Gunnar sa...

Finns det Trollhassell där? Kul det hade mina föräldrar i sin trädgård. Annars tror jag inte att jag har sett så många vårtecken ännu.

soffie sa...

härligt med vårtecken å det var ju drippdropp idag :) å du eftersom det var en minisemla så var det ju minimalt med kalorier i den eller hur ;)

södervitt sa...

Så härligt, det knoppas inför våren!

Mimmi sa...

Vilken kanon bild du fick på den pytte lilla röda blomman..när man ser den här ..kan man inte se hur liten den faktiskt var :) Tack för en härlig dag
kramizz:)

Lambergsfrua sa...

Fantastiska foton som vanligt och härligt positivt med vårtecken - även om de är få och små.
" Du fångade en räv idag (i förrgår), men räven slank ut näven - och så fick vi bara se svansen ;)
Varm kram!