20 augusti 2013

En liten kvällspromenad

 fick det bli! Den skulle bli 4,62 km visade det sig sen! Jag har en app som heter Mina spår, jag tycker den är bra, den visar hur man går... Jag hade en annan app som heter Run Keeper, men den fick jag tokspel på igår, när den började prata med mig i skogen! Det ska tydligen gå att stänga av, men jag avinstallerade den på plats, haha! Inga röster som pratar på engelska med mig, tack. 

Men nu går vi vidare...hej och hå...

Det finns en liten koloniträdgård lite längre bort där jag bor. Dit gick jag med min kamera. Det är så vansinnigt tråkigt att bara gå och gå och inte ha något att göra liksom...förutom att gå...

Slingerbult! 

Någon hade nyss vattnat sina luktärter, och då blev det så här fint! 

En liten humla som tog igen sig på en Echinacea. 

Och vart leder den här trappan? Stairway to heaven, kanske?

Ett litet solrött segel i gräset. 

Vallmofrökapsel! 

 Mer Echinacea

Och en motljusbild på en luktärt, innan jag gick hem. 

5 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Vilken vacker promenad!
kram

Nonne sa...

Åh vilken inspirerande promenad du haft. Bilderna känns underbart somriga, önskar jag kunde vrida tiden tillbaka till juni. Ha det gott.

soffie sa...

å vilken härlig promenad du fick, så vackert...jag å Carina har varit ute 2 kvällar irad nu å vi båda gillar min Runkeeper som sporrar oss att gå snabbare:) vi har bestämt vi ska ge oss ut 3-4 kvällar ihop varje vecka:) idag blev det 3,4 km:)

mammakero sa...

Härlig promenad och jag älskar Echinacea! Så är det något speciellt med vägar eller trappor som försvinner i fjärran! Och alléer!
Är heller ingen fan av att höra en som babblar engelska under turen. Maken berättade att det går att stänga den rösten, vilket jag inte fattat än.... Hahaha!!!

Mimmi sa...

Ojoj ..den promenaden skulle jag vilja ha varit med på ..så många fina blommor och annat du hittade :)
Bilden på trappan tyckte jag också väldigt mycket om :)
Om du ser många stavfel ..beror det inte på mig ..utan på mitt nya tangentbord;)
kramizz:)