26 augusti 2013

Ute och far...

Jösses, vad dålig jag är på att skriva här för tillfället...Men det beror på att det är så fint väder ute än, och på kvällen läser jag...eller ser på teve (favoritkostymserien Paradise gick igår) Jag älskar engelska kostymfilmer och väntar med spänning på nya avsnitt av Downton Abbey! Tills dess får jag nöja mig med att bläddra i böcker om Edinburgh, för det har bokats en resa dit! Tillsammans med bästaste Sofie och hennes gube, så vi är fyra stollar som ska åka dit! Fast inte riktigt än...tips om Edinburgh önskas! 

Lite fin måne var det häromkvällen: 

Jag hittade Peter Robinsons senaste bok idag på snabblån! Tjoho! I mörkrets skugga heter den, och det passar väl bra såhär på hösten...

4 kommentarer:

soffie sa...

tjohooo det ska verkligen bli så kul...å wow va fina bilder...

Mimmi sa...

Inga böcker om vampyrer?..Eller du kanske redan har läst alla;)
kramizz:)

mammakero sa...

Underbara månbilder! Peter Robinson tycker jag är bra! Har läst många av hans böcker, men känner inte igen att jag läst den.
Paradise? Har jag missat något igen?? Ska kolla om man kan se den via play, vilken kanal gick den på?

Gunnar Deckare sa...

Låter spännande med er resa. Där har jag aldrig varit. Peter Robinson är en bra författare tycker jag. Jag är inte helt säker på om jag har läst hans senaste eller inte. Jag läser dom på engelska och ligger jag"ett år före" oftast.