02 augusti 2013

Tema röd


 Jag har jagat humlor på balkongen. Ja, bara med kameran, för de får gärna vara där för min del. De surrar omkring i mina blommor och jag vill gärna få en sån där fin bild av dem. Det är dock inte det lättaste. Jag satte först slutartiden på 1/1000 men det var nog för lite. Sen 1/2000 och det gick väl sådär. De är snabba de där små rackarna, fast det inte ser så ut! 

Zum, zum, lilla sommarbi...

 Röda fina pelargoner börjar det komma också på balkongen! Det är varmt idag med, runt 25 grader ute. Och inne...I morgon ska det bli ännu varmare påstår väderleksrapporten. Men - det kanske blir åskskurar på kvällen! DET ser jag fram emot, det har varit alldeles för lite åska här i trakten i sommar! 

4 kommentarer:

söderblixt sa...

Sån söt humla!
Vädret är härligt varmt...med åska och svalkande regn över Borås i denna stund!
En toppensommar har det allt varit!

Ha det gott i Karlstadmullret!

Gunnar Deckare sa...

Ja det blev varmare idag som du förutspådde. Och lika varmt är det här i Motala dit vi rest idag

AnnaKK sa...

Idag är det äckligt varmt... Snudd på 30 grader... Blä!! Hit med lite snö och is istället!? ;-) Och RÖDA tomtar!!! :-D (Eller näsor...?)

Fast tack vare hettan så fick vi den briljanta idén att köpa oss en flaska rosévin när vi var inne i "byn" en sväng i förmiddags. Den ska det bli fint att få korka upp snart! (Eller kanske snarare lossa skruvkapsylen på...)

Trevlig kväll på dej!! :-)

Mimmi sa...

Det blev ju en kanon bra bild på humlan :)
kramizz