26 november 2013

Det är kallt nu...

I morse var det kallt ute...och inne. 19 grader är det inne i rummet (alla rum) här. Alldeles för kallt tycker jag! Ringde till bostadsbolaget gjorde jag, de skulle kolla om det var nåt fel som var trasigt. Det var det säkert inte, men de har höjt värmen lite sa de (nånstans i nån central). 

Än så länge märks det då ingen skillnad, huuu! Jag håller på att värma min vetepåse hela tiden i mikron. Det brukar vara riktigt varmt här i vår lägenhet, men de kanske snålar in på värmen och har dragit ner temperaturen? Hm.. Men några 19 grader finner jag mig inte i att det är! Här ska tjötas ända tills det märks nån skillnad! 


Isen har börjat lägga sig på älven, fast nu är det plusgrader igen så den kanske försvinner igen (jippi!)

Rolig cykel jag såg utanför bibblan! 

2 kommentarer:

AnnaKK sa...

Här har jag nästan motsatt problem idag - det har blivit för varmt inne!? <:-) Igår var det ju kallt, men idag är det flera plusgrader ute igen - och eldar man då på samma vis (vilket jag alltså har gjort) som när det är betydligt kallare, så far helt enkelt inomhustemperaturen snabbt upp emot 23-24-25 grader!

Fast hellre för varmt än för kallt. Och hoppas de "skrämmer upp" din inomhustemperatur iallafall någon grad. :-)

mammakero sa...

Igår var det minusgrader ute och idag var det hela 10 plusgrader! Vi har jättekalla golv, så här hasar vi omkring i raggsockor och har tjocka ylletröjor på oss om (läs när) vi sitter still.Vi har sällan över 20 grader från senhösten fram till våren. Dragit gammalt hus du vet...!
Det var en vacker solnedgång igår kväll. Försökte minsann fånga den på bild, men jag vet inte... Dina bilder är mycket finare!