18 oktober 2012

Det regnar igen!

På vägen hem från jobbet regnade det lite (joho!) fast det gjorde mig inte så mycket, jag hade keps (rosa) och regnbyxor. Och så fick jag syn på de här finingarna i älva (värmländska, betyder älven):  

Nu kom jag osökt att tänka på AnnaKK:s gamla blogg Händer bland änder :D

Och hemmavid på Bellevue var det väldigt vackert med de gula löven som fångade upp det gråa från himlen (eller om det var tvärtom...) 

Grannens äppelträd går inte av för hackor heller! Undrar vad det är för sort...kanske man ska smyga sig ner dit och palla några nån kväll bara på skoj? Röda och fina är de...

Imorgon är jag som alltid ledig och dagen ska fyllas med att först åka ner till stan och få chokladmassage (!) och på kvällen äta på Via Appia. Det är alltså en restaurang här i stan, inte det verkliga Via Appia i Rom, där jag faktiskt har varit... Jag ska meddela hur chokladmassagen var, jag föreställer mig en tjej som gnuggar in min rygg med Marabou mörk, samtidigt som jag äter praliner!  

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Vi får nog snart börja efterlysa solen här också .Chokladmassage det ska jag prata med min massör om ,kram nette

Vitsippan sa...

Hejsan Ditte !

Nu vet jag vad Mimmi heter. Har alla hemliga namn.

Jag vet flera som kallar sin blogg ett annat namn än de själva heter.
Det kanske jag skulle gjort också.
Men strunt samma, nu är det försent.

Du tar ju väldigt fina foton fast det regnar och får skärpa på dom.

Det tar ett tag innan jag kommer igång med överföringen,har inte luskat ut hur man gör.Det där med android,
Fick en saftig summa att betala 496:- för båda. Inte slapp jag betala färdigt på en mobil som lagt av. det måste ju vara fel,fick ju "ifånen" i stället fattade jag.Kollat med Telenor, jo, avtalet är så.För jävligt.Då sa jag att de får sända ett kontantkort åt mig, så ska jag köpa ett batteri.Och så kanske den funkar, fast jag har den innan Zylon i gång. Vad ska jag med tre mobiler till.
Vore jag en and slapp jag det,blir visst aldrig fri från avbetalningar.Bara åtta månader kvar.Nu är det två år igen.Varför ska de vara så påstridiga försäljarna.En annan som är rudis.

Tror jag hoppa i älva, om jag hade någon.
Ha det gott !

Kram Mi

soffie sa...

ja det verkar helt enkelt va så här ,så himla tråkigt usch nu vill jag ha torrt ett tag.fina bilder..

mammakero sa...

Jättevackra höstliga bilder med massor av färg! Den första bilden på anden vid älva är så snygg! Lyckat med en gul buss på bron!

söderdugg sa...

Ja det ska bli spännande att få höra om hur din förestående
"Alla-din-massage" blev i chokladhänders knådande!!!!!!!!!!!!

AnnaKK sa...

Tur att någon har koll på vad som händer bland änderna nu för tiden - själv har jag det inte! ;-) Borde verkligen masa mej ner till sjön nångång igen, för jag är ju fortfarande i Älmhult ett par gånger i veckan. Fast just nu ränner jag mest på IKEA och ser om det går att göra några kuliga flytt-fynd! ;-) Dock börjar det bli ganska utplockat i det gamla varuhuset nu, så egentligen borde jag ge upp det där och invänta invigningen av det ny istället. Som är om på dagen två veckor; 2/11. Då ska jag åka i Älmhults första rulltrappa, om inte annat! :-D

Chokladmassage låter lite skumt... Hoppas du har kameran med och gör ett långt blogginlägg om det sen!? :-) Ha det så mysigt!!!

i stora drag sa...

Härliga höstbilder här också! Kul med svanfamiljen, kan de övervintra någonstans där?

Chokladmassage? Låter väldigt kladdigt! Ha det gott! /Pia