06 oktober 2012

Hösttrolleri!

Ja, det är väl bara att bita i det sura äpplet och inse att nu är det höst. Fast färgerna är ju vackra:  

Och än är snäckorna ute och springer kryper:

Och morgonens dimma som fastnat i spindelväven är inte heller att förakta! Här var det väldigt svårt att välja bilder, så ni får stå ut med några stycken: För övrigt var jag och bästaste grannekompisen på Henrik Fexeus show här på Scalateatern igår! Jag har ju läst några av hans böcker och sett på teve när han lurade folk i Hjärnstorm. Föreställningen här var intressant (ska inte avslöja något om nån ska se den) fast som vanligt tycker jag att böcker är bättre än verklighet! :D

Jag har alltid varit fascineras av trolleri, jag vet ju att det är manipulation, men det är ju så skickligt gjort. Och så vill ju vi bli lurade, eller hur?

Nu ska jag ägna dagen åt surdeg, vetepåsar, jeansjackor, dammsugare (ej konditorivarianten) och lite kamerarastning kanske!

Ha en fin lördag därute i cyberrymden!  

10 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Nej jag avskyr trolleri!! Blir galen då jag inte fattar hur dom gör ju :)

Det är häftigt då dropparna lägger sig på spindelnäten. Själva spindeln gillar jag inte ;)
Kram

AnnaKK sa...

Såna där fina utsnitt av hösten, som på dina foton, kan man ju faktiskt inte tycka direkt illa om. :-) Och att det är milt gillar jag, men himlen hade gärna fått vara lite blåare. Åtminstone någon dag!? Men, men...

Vi har en granne som är otroligt flink i fingrarna, och kan göra en massa såna där "enkla" trick som att plocka enkronor ur näsan på folk. Ja, han kan mer avancerade också - har sett honom framföra en trollerishow på en privat fest bland annat. Hade onekligen varit kul att kunna lite sånt där! :-)

Nu ska jag dricka kaffe - attans att det inte finns en dammsugare (konditorivarianten, alltså!) i detta hus!!! <:-)

Mimmi sa...

Du fick ju kanon bra bilder på spindelnätet . det har jag problem med ..man ser inte ens att det finna något där :)
I dag har vi strålande sol .. är jag ute och fotar .. nä -- jag måste hitta min inspiration igen ..men den har gömd sig väldigt bra denna höst :)
kramizz :)

Randi Melsæter Pedersen sa...

Det er høst, det er vakkert og du gir oss nydelige bilder!

Takk for hilsen. Tror ikke jeg reiser til dette landet igjen med det første, men vi hadde en OK uke. Jeg er gleder meg allerede til neste reise (i desember). Da skal jeg til Gran Canaria igjen.

God helg!

Gunnar sa...

Jag vet var spindlarna spinna...Dan Andersson. Visst är hösten lite trist men som man ser på dina bilder så finns det mycket som är vackert också.

soffie sa...

wow va läckra bilder:) ja usch snart är hösten tyvärr slut å vi går in i min värsta årstid,hatar vintern....

Nonne sa...

Så vackra pärlarbeten spindlarna gjort. tjusiga bilder!! Hösten e väldigt vacker i sin färgpalett, men humöret dalar med löven för nu stundar den årstid som lagenligt borde uteslutas.

S-A Sandberg sa...

Passa på och njut, snart gapar grenarna tomma...
Ha en bra dag!
/SA

mammakero sa...

Så fina spindelnät med vattendroppar! Härliga höstliga bilder!

Lambergsfrua sa...

Helt fantastiska foto, Yvonne! Jag säger som våra ameriaknska vänner - Thank you for sharing!
Varm kram,
Lambergsfrua