07 oktober 2012

Mums!

Oj, nu har söndagen sprungit iväg också! Vad har jag gjort idag då? Inte många knop, faktiskt, tycker det är så skönt att inte ha nåt inbokat ibland, utan bara få ligga och läsa (Den andalusiske vännen av Alexander Söderberg är det just nu)

Fast igår gjorde jag så mycket att jag inte hade lust att laga mat! Då blev det stan och thaimat på Tom Yam! Mums! Det är nog Karlstads mest originella restaurang! 

Lite bilder:  
Bambu överallt, och ljusslingor i form av trollsländor! Och så låter det, siiiirp, siiiirp, det är cikador! Ja, inte riktiga sådana får vi hoppas...

 På toaletten är det mysigt också! Levande ljus och en massa saker (förutom en toastol):

Maten var som alltid god också, och RIKLIG, så jag bad om en doggybag (hunnpôse?) och fick även lite extra ris med! Blir bra lunch i morgon på jobbet! 

Sen cyklade vi hem och då var det så här vackert, så jag var tvungen att stanna och fota lite till sambons stora glädje förtret.

Utsikten från restaurangen var rätt tjusig den med: 

Idag har jag som sagt var mest läst och lyckats bränna mig på stekflott. 

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Såg jättegott ut ,vackra bilder på hemvägen ,kram nette

Gunnar sa...

Den restaurangen har vi inte besökt. Verkar var både trevligt och god mat så får kanske testa den.

soffie sa...

dit får jag ta med mej Carina som älskar trollsländor,vi skulle kanske ta oss en tur dit ihop som avslutning på vårt stolpletande:) kramen å vilka fina bilder,

Ninni sa...

Men vilka vackra bilder, helt spegelblankt=)

Har faktiskt aldrig varit där..bedrövligt jag som gillar sån mat!!

JOO det är kul med fest men man blir ju så jäkla trött dan efter bara.
Och sen vi flyttade hit har det blivit en massa partande..haha

Kramen

mammakero sa...

ÅÅ så vackert med det spegelblanka vattenet! Jättefina bilder! Jag har heller inte gjort många knop i helgen. Ibland är det skönt att bara softa...

AnnaKK sa...

Här var det mest jobbiga i helgen när jag var på IKEA och köpte en ny madrass till dubbelsängen i lördagsförmiddag. Vilket åbäke att både få med sej från lagret till kassan, och sen vidare ut på parkeringen och in i bilen! 8-X

Inte har vi haft så där fint väder här heller, som vad det ser ut att ha varit hos dej. Och inte minstaste lilla restaurangbesök har det blivit... <:-)

Bränna sej på stekflott är verkligen AJ!!! :-( Man kanske ska hålla sej enbart till restauranger, så eliminerar man risken att råka ut för dylika olyckor!?! ;-)

Trevlig måndag på dej!! :-)i stora drag sa...

Verkar vara en originell restaurang det där, med många dammsamlande saker! :)

Vackra kvällsbilder över stan!

Ja och du hade säkert rätt, det var nog en ormvråk.
Ha en fin vecka! /Pia