20 oktober 2012

Kvällsbilder på stan

 Igår regnade det inte på hela dagen! Och på kvällen skulle vi ner och käka på stan, så jag passade på att fota lite på väg ner, det var nästan vindstilla och runt 10 grader, en mycket behaglig temperatur tycker jag! 

Här är de nya gatlyktorna på Våxnäsgatan, äntligen lite ljus på cykelbanan också! 

Nere i stan var älven nästan spegelblank. Men bara nästan. 

Jag lekte lite med lång slutartid när bilarna for förbi. Jag har ställt kameran på ett underlag, för att fota såhär på frihand går inte. Den blå kupolen uppe till höger i bild är tornet på Nya Via Appia, där vi skulle äta. 

Här är det Värmlandstrafiks buss som blivit hopkombinerad med en stadsbuss! Lite kul...

Och här svänger det en buss runt hörnan. Det var väldigt kul att leka med bilder så här, det får bli fler kvällar på stan! 

Och så maten då, man fick en het lavasten där man kunde grilla köttbiten (eller bitarna) själv! Tillbehör fanns att tillgå från en buffé. Det blev inte fler bilder än denna eftersom jag ville umgås med mina medätare...ingen av dem är så värst förtjusta i att fota...så då blev det inte av!

Men jag kan meddela att den avslutande kaffedrinken var vääääldigt god! Men de första vi fick var INTE goda! Grädden smakade minst sagt konstigt...så de fick byta ut dem mot nya! Synd på en massa sprit...men så kan det gå om man inte kollar grädden innan! 

5 kommentarer:

Ninni sa...

Mums va gott det ser ut, och vilka häftiga bilder du fått till=)

Jaaa vi har verkligen KUL när vi träffas, antar att jag kommer att få skrattkramp=)
Kramen

Gunnar sa...

Kul bilder! Jag provade ibland med helt öppet objektiv på den tiden man fotade med analog kamera. Har inte testat med digitalkameran. Vet inte ens om det går men det gör det säkert.
Skönt att det inte regnar hela tiden även om det just nu känns tröstlöst. Ska dock bli bättre om några dar som det ser ut.

♥ Carina ♥ sa...

Vad du är duktig med kameran! Den där bussen runt hörnet blev kul :)

Nä men fy för dålig grädde! Fast dom tar ju så mycket betalt ändå för den lilla spriten, så lite svinn har överlever dom nog ;)
Kram

Mimmi sa...

Vilka härliga kvällsbilder du fick från din tur på stan :) nu blir jag ju ännu mer sugen på att åka ner och fota ..ja inte just idag för det regnar ju som sjutton. men nån dag blir det väl uppehåll igen :)
kramizz:)

soffie sa...

va fina bilder dit ska vi kanske käka med jobbet på tisdag:)