09 november 2012

Frost-frist?


På väg ner till stan i morse var det väldigt vackert i sydväst! Fotot är taget från Klaraviksbron som jag ofta cyklar över. 

Det var dock lite frostigt: 



Väl framme dit jag skulle stod det ett ensamt hjul kvar i cykelstället! Undrar om någon snott resten av cykeln tro? :O 

Jag var på lasarettet och gjorde nya avtryck till mina hörselsaker. Det var rätt länge sen och öronen förändras ju säger de. Förra gången var dock rätt traumatisk, den där guckan de trycker in fastnade i mitt lilla öra! Aj, aj, det gjorde ont att dra ut den! Så nu var jag lite nervös...fast det gick jättebra, hon som gjorde det var van vid att göra det på barn sa hon. Och jag kände mig som ett stort barn när jag satt där...små jäkla barnöron har jag i alla fall! De växer inte direkt...

6 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Vackra frostiga bilder!
Skönt att det gick bättre den här gången med hörselmojängen :)
Kram och trevlig helg!

soffie sa...

man har ju hört att näsor å öron växer då man blir gammal så dte är nog ett bevis att du har barnasoínnet kvar;) fina bilder :)

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Hejsan Ditte !

Vänta ska du se om tjugo år så börjar Dina små öron växa. Hade också små fina som jag blev retad för, men nu har de vuxit och blivit vuxna.Det är väl därför jag hör så illa tinnitussen fick jag via buller på arbetsplatserna.Trodde först det var discot Pappa hade där jag jobbade xtra.
Defekterna kommer bit för bit men vad gör det.
Bara jag slapp bli mobbad av de där barna så skulle allt vara toppen.Till och med de gråmulna dagarna.

Ha en fin veckohelg i Ditt vackra Karlstad med omnejd.

Hälsa tjejerna.

Kram Mi

Nonne sa...

Så vackra bilder, d ser ut som att blkad o nypon är kanderade och doppade i socker. Att små barnaöron kan va ett jidder,vet även jag. Att ha små öron skapar stora problem med hörsnäckor till headset och hörlurar, de skaver och ramlar ut för att man har på tok för små öron. Det där med att öronen växer gäller bara det yttre örat va jag hört, och gäller främst karlar. Ha det gott och var stolt över dina små öron.

Gunnar sa...

Någon frost har vi ju inte idag här i Karlstad men det kommer väl snart igen. Du har fångat den bra på bilderna här.
Jag vet inte vad du har för öronproblem. själv är jag i valet och kvalet att börja fundera på hörapparat.

Trevlig helg!

mammakero sa...

Fina frostbilder!
Jag trodde det bara var öronen på utsidan av skallen som växte, menar du att själva hörselgången oxå gör det? Läskigt...
Hjulet kanske är en installation på temat "Nu är det snart (h)jul igen!"