15 november 2012

Trubbel...

En dag fylld av frustration av att inte få tag i behövliga saker via datorn för att kunna logga in på ett annat webhotell. Det är mycket nuffror som ska skrivas i, och en speciell nuffra är tydligen svår att få tag på (auth-id heter det). Det är inte till mig personligen, utan jag ska göra en ny hemsida för jobbet. Men så lite som detta kan stjälpa planerna för dagen. Men det blev en trevlig utflykt för mig i alla fall! 

Dagens ord: Ompekning, auth-id. Wish me luck, liksom ;) 

Så mycket fotande har  det inte blivit. Men jag har ju foton så det räcker och blir över: 

4 kommentarer:

soffie sa...

hoppas du fixade allt:)

mammakero sa...

Så du håller ett vakande öga på bloggen? Eller är det vi som tittar in du håller ögat på?...! ;D

AnnaKK sa...

Något att koppla in reptilhjärnan på, kanske!? <:-)

Det som inte blev löst den här arbetsveckan får väl lösas under nästa istället - eller nästa igen... Det ordnar sej!! :-) Men jag förstår hur frustrerande det måste vara - det är ju illa nog när man inte alltid får till sin egna blogg exakt så som man vill ha den... :-/

Finvädret från igår har förbytts till nya moln och tidvis duggregn, men det är fortfarande någorlunda varmt. Var ute och powerwalkade med dottern i förmiddags, och jag svettades nog bort en hel hink!? 8-X Hade alldeles för mycket på mej... <:-)



Nonne sa...

Men vilken fin närbild på ödlan. Auktoriseringskoder kan vara lite knepigt att få tag på, men det beror helt o hållet på att företaget som har den är lite svåra att få tag på:-) Nya hemsidor e alltid kul att göra, hoppas allt gick bra! Trevlig helg!