26 mars 2013

Cyklist, javisst!

Idag har jag cyklat till stan (och hem igen naturligtvis), det var riktigt skönt, fast det går långsamt. Vägarna är ju helt bara här, fast det är mycket grus på cykelvägarna. Men det är sån frihet att cykla om jag vill åka till bibblan på vägen hem eller handla lite. 

Denna cykel är dock inte min...det sitter en massa kajor i träden runt torget och har man parkerat sin cykel där så blir den lätt nedsmutsad. Nu har den inte stått där en dag bara, utan snarare en längre tid. Det är en hel del cyklar där, somliga är ganska fina, så jag förstår inte hur ägarna tänker?

Här är det hundfotografering på gång! Ett stadigt grepp om nosen...undrar om han photoshoppade bort handen sen? 

Min lilla syren börjar få lite knoppar! Jag tog in några kvistar för nån vecka sen, och det här blir spännande! 

Vädret här i stan har varit soligt (som vanligt) och 5-6 plusgrader, så snön smälter bra! Fast det är ju inte SKÖNT ute i alla fall tycker jag...Det är det först när det blir varmare ändå! 

7 kommentarer:

mammakero sa...

Tänk att lämna en så snygg cykel så den slutar som en latrincykel! Håller med dej, hur tänker folk egentligen!?
Här är det oxå sol och plusgrader, men hjälp vad kallt det är på nätterna och mornarna! Längtar efter värme och grönt gräs!
Nog fixar de bort handen från bilden, eller så var det en extrem närbild på gång...! Avancerat med både vattensprayflaska och borste nära till hands.

soffie sa...

härligt att du kan cykla igen men brr lite varmare kunde det va:) va skoj att det blir en blomma i syrenen, kramen

Lambergsfrua sa...

Jag fattar inte hur folk tänker, som lämnar sina ägodelar vind för våg. Vi har en liten motorbåt här i Kanalen som ligger till största delen under vattenytan (isen alltså) och gjorde så hela förra säsongen också. Man undrar ju om det har hänt ägaren något.
Kajorna nere i stan skiter något alldeles bedrövligt på både cyklar och bilar. Jag skulle aldrig ställa min bil utanför Stadshotellet t.ex. Då skulle man ha en melerad bil efter bara några timmar. Blä.
Varm kram!

söderpensee sa...

Äntligen planterat penseer!!!!!!
Jippiiiiiiiiiiiiiiiii!

Fy för kajor som skiter i andras ägodelar! *S*

i stora drag sa...

Åh, fy så mycket fågellort! Det blir inte kul att försöka få de cyklarna rena sen. De är kanske stulna?

Syrener har jag inga kvar för vi plockade upp dem allihop. De hotar att ta över en liten trädgård annars, med en massa rotskott!
Ha en fin påsk! Kram Pia

Ninni sa...

Örk att få sin cykel nerbajsad=(

Tyckte nog det var skönt i solen idag, njöt i solhörnan.

Kramen

♥ Carina ♥ sa...

Flyger förbi här och önskar Glad Påsk!
Kram