13 mars 2013

Förra året

Förra året vid den här tiden var det mycket varmare...den 13 mars var det hela 17 grader varmt! Det har det INTE varit idag, brrr! Inga plusgrader på hela dagen tror jag, fast solen tar på snön, det är ju alltid något. Det finns en del konstiga människor som gillar att det fortfarande är vinter! Hm..Nej, nu får det gärna bli vårigare! 

Inte visste jag att gatupratare måste besiktigas: 
Den här har blivit godkänd även för i år! 

Bloggtorkan är rätt total...och ävenså datorintresset. Igår hade jag inte på datorn på hela dagen. Eller kvällen. 

Jag följer Gränspoliserna Australien på teve...Det är kul att kolla på när folk försöker bortförklara varför de inte deklarerat MAT på en lapp. "Mat? Nej, det här är tillagad kyckling/sås/svalbon" Hahaha! 

Och jag får oändliga lektioner i hur/var man kan smuggla knark. Nej, jag ska inte göra det...det räcker att kolla på teven! Huuu...Jag blir nervös bara av att kolla! 

Snart börjar det..ikväll är det bara ett avsnitt, för sen visas det hockey...


6 kommentarer:

soffie sa...

när jag gick igenom tullen i Australen var det världens kö och alla blev kollade supernoga,jag gick igenom rött för jag hade med saker till E´bba, vaniljsocker lakrits och lite annat svenskt, skulle jag gått på gräönt så skulle de tagit alltihop men nu fick jag bara visa det så fick jag gå,men oj vilken tid det tog,efter först 12,50 timmar å sen efter en mellan landning å 10 timmar till i luften blir det VÄLDIGT jobbigt att stå i kö...
må gott

soffie sa...

grönt ska det stå;)

Lambergsfrua sa...

Har varit med om samma sak både i Australien och USA. Och dessa tulltjänstemän/kvinnor är så ofattbart noggranna och leende-befriade.
Det där programmet har vi följt en del också och just hur och var en del gömmer knark är sanslöst. De måste tro att tulltjänstemännen/kvinnorna är helkorkade, bara för att de själva är ganska intelligensbefriade *flin*
Varm kram,
Lambergsfrua

AnnaKK sa...

Jag har också precis konstaterat att det var bättre förr! 8-X Dvs att åtminstone vädret var bättre för ett år sen!! :-)

Har noll fotoinspiration nu, så jag tänkte att jag istället skulle kunna använda ett foto från den här dagen 2012 i mitt blogginlägg... Fick ju nästan en depression av att titta i den bildmappen!

I samma stund som jag publicerade inlägget började det dessutom snöa IGEN...

Blä, blä, BLÄ!!!

Om det är möjligt att smuggla in lite värme och solsken från Australien, så kan jag tänka mej att vara med på ett hörn en sådan kupp!!! 8-D

södersnö sa...

Våren har snöat inne! Här plogas det för fullt!
Nääääääääääääää, va trist.

mammakero sa...

Ja så var det vinter igen. Dessutom den värsta typen av vinter, då den förhatliga isen numera är dold under ett lager snö. Förrädiskt!
Dotter visade bilder på hur vi satt ute i kortärmat och mös i värmen...
Nu är det runt nollan, men i morse var det gnistrande av frost. Suck!