06 mars 2013

Ingen värma än

Det töar på bra ute...men nån vårvärme är det inte och lär inte bli heller på den närmaste veckan...men vi går åt rätt håll och det är det viktigaste! Det ska bli härligt att ha något annat på sig än den svarta jacka jag har haft på mig vid utgång de senaste månaderna. Det är en jacka jag köpte på Maxi för sådär fem år sen för ungefär 350 kronor! Den är så himla praktisk, den har en bra luva som man kan dra åt (bra vid cykling) och är lagom varm.

Är det riktigt RIKTIGT kallt så slår jag på storsläggan och tar på mig min dunjacka (inköpt på Myrorna för trettio kronor för en hel del år sen). Den behöver man inte ha nån tröja under. 

Men jag längtar efter lite ljumma vindar...

7 kommentarer:

Mimmi sa...

Jag vill inte ha den kyla som skall svepa ner över landet..men tyvärr så är det inte jag som bestämmer det .. och han där uppe vill tydligen inte lyssna på vad jag säger.
Tänk när man kan gå runt och fota krokusar och annat smått och gott.. jag LÄNGTAR :)
kramizz :)

soffie sa...

fin bild, men det va riktigt skönt vid solväggen på min rast idag :)

Gunnar sa...

Låter som ett överkomligt pris för en dunjacka. Jag har också en sån men den använder jag inte nu.
Visst längtar man efter vårvindar men så länge solen håller sig framme så trivs jag rätt bra med väderleken just nu.

Nonne sa...

Åh vilken härlig bild! En sån där dunjacka har jag oxå fått av mitt päron. Stor som ett hus men varm som en isbjörnsfäll:-)Men nu vill vi ha vår så man slipper jackan helt o hållet.

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Oj, då blir det till att baka en del för dig nu i framtiden då kanske:)
Vad var det för roliga kakor?

mammakero sa...

ÅÅ vad jag längtar efter blommor när jag ser din fina sippa!
Mornarna är kalla och sen blir det något varmare mitt på dagen, så det töar. Vilket är det jag önskar att all is skulle varit borta förra veckan... Fortfarande är de små skogsvägarna farligt isiga.

AnnaKK sa...

Jag kanske ska föredra att få klä mej i vinterjackor ett tag till, för jag har ingen "anständig" vår/sommarjacka... <:-) Menar dock köpa en, men först ska man hitta en som man vill ha - och så här långt har det falerat på den punkten... :-I Alltid roligt när man hittar bra kläder på second hand och dylikt. Sist jag var på ett sånt ställe var dottern med, och hon hittade en hel del kläder till sej själv OCH en tröja som hon tyckte att jag skulle ha. "Det här är en tröja för 600-700 kronor", sa hon - och då vågade jag inte säga att jag inte är så förtjust i tvärrandigt... Utan den fick följa med hem (för 50 spänn). Och faktiskt så gillar jag den jättemycket! (Möjligen för att den var ett sådant FYND!? ;-D)