23 mars 2013

Förra året

Nedanstående bild är faktiskt tagen den 22 mars förra året...Ett år och en dag senare är det en massa is på älven. Får se när den behagar gå upp! 

För övrigt är det bloggtorka...har ingen fotolust att fota nåt ute pga snö och kyla. Jaja, så värst mycket snö är det väl inte kvar, det smälter på dagarna, men det är fortfarande jäddrigt kallt på nätterna. 

Nu ska jag kolla på Mr Selfridges, en engelsk serie som är jättebra! Som de flesta engelska kostymfilmer...I väntan på Downton Abbey som ska spelas in nya avsnitt av nu i vår...

I dag har jag varit på ett årsmöte hela eftermiddagen, och i morgon är det dags för ett nytt...fast det är inte förrän på kvällen. 


5 kommentarer:

mammakero sa...

Även jag tycker att det går för långsamt att bli av med is, snö och kyla! Igår satt jag en kort stund på en utemöbel i trädgården, för solen värmde skönt!

AnnaKK sa...

Känns ju mest som om det inte kommer att bli nån vår alls i år... Håller kylan i sej en bit in i april också (vilket väl inte är så otroligt, tyvärr) blir det nog som så att det blir mer eller mindre sommar med en gång. Lite trist, för våren har ju så mycket trevligt att bjuda på just vid den här tiden (och i april!) när vädret är lite mera normalt... <:-)

Jag får se om jag hinner med några blogginlägg kommande vecka - har ju en tenta att skriva nu igen, och inte förrän idag har jag fått veta hur det gick på den förra. Tack och lov hade jag klarat mej bra på den, så nu kan jag helt och hållet koncentrar mej på den nya. Vilket inte har gått så speciellt bra hittills (den las ut i torsdags), även om jag har försökt... Ska hålla helg idag också (ska ha lite våffelfest i eftermiddag för närmsta släkten), men från och med i morgonbitti så är tentan prio ETT! :-)

Ha det gott!!!

Gunnar sa...

Jag har inte följt nån av de serierna av någon anledning. Jag har förstått att många gillar dom

soffie sa...

härlig bild det där men iår är våren vilande verkar det som, brrr men soligt har det varit ett tag iallafall:) kramen

Mimmi sa...

Ja det är väldigt svårt att få någon blogglust när det är så förbaskat kallt ..men nu idag var det i alla fall skönt på dagen..speciellt där det var lä
kramizz :)