06 december 2012

Dataexpert?

Jag kan nog snart titulera mig datalösningsexpert ;) Nej, kanske inte, men jag har i alla fall lyckats lösa ett problem, att få våra mejl att komma till ett annat ställe än där vi har domänen. På jobbet alltså. Det var till att skriva i en massa kod på sju rader och sen trycka på uppdatera (det kom inte ens upp nån ruta "är du säker på att du vill...") och tur var väl det, för såna rutor gör mig nervös! Nåja, jag uppdaterade och några minuter senare fungerade vår gmail igen! Tjoho! Nu är allt som förut! 
Något mindre kul är ju vädret...det har snöat ikapp här med nu, så det är väldans "glingt" (värmländska, betyder halt). Jag kan inte hur mycket jag än försöker se nån som helst mening med vintern. Halt, ljust, kallt, mörkt, ja, all jävelskap på en gång! Men snart vänder det i alla fall med dagarna...den 21 december kl. 11.11! Fast...det var ju då jorden skulle gå under?? Vi får väl se hur det blir med det. Vi har i alla fall gjort klart vårprogrammet på jobbet! 

6 kommentarer:

mammakero sa...

Jag ser fram emot det datumet för att då blir det snart ljusare tider igen! Att jorden går under då, har jag hört så länge, att jag kanske skulle kunna bli lite nervös... Jaja, om jorden går under så behöver jag inte oroa mej för att vara den enda överlevande...

soffie sa...

jag å Nellie tycker det är härligt med snön så kul att leka å åka pulka det borde du prova med oss i backen:)

♥ Carina ♥ sa...

Bra där! Då kan du skriva in dataexpert i ditt CV ;)
Kram

Gunnar sa...

Bra jobbat! Mail som krånglar kan vara knepigt att få ordning på.

Vitsippan sa...

Hejsan Ditte !

Tycker inte vi ska tro på vad Mayaindianerna räknade ut för flera 100 år sedan-Usch så hemskt.

Hade glömt,nu blev jag påmïnd igen.
Tur jag är glömsk.''

Ha en fin vinterkväll.Tycker det är skönt så länge det inte är slask o.tö.Mera snö.

Kram Mi

AnnaKK sa...

Med tanke på den totala avsaknaden av kommunala gatubelysningar här i skogen, så uppskattar jag åtminstone snöns ljusreflekterande egenskaper om kvällarna. Med hjälp av den så räcker ljuset från utebelysningarna vid våra ytterdörrar för att man faktiskt ska ha riktigt bra uppsikt över trädgården och så där efter mörkrets inbrott. :-) Och nu när snön dessutom har avslöjat att rådjuren (tre stycken) allt som oftast är och hälsar på under äppelträden, så har det ju blivit extra intressant att försöka se ut i mörkret. Fast än har de aldrig varit där när jag har kollat. :-)

Nä, någon skinka av vildsvinet blev det inte - skar sönder de bitarna till mindre stekar. Hade ju behövts ett smärre badkar för att saltlägga dem!? ;-) Däremot såg jag att det faktiskt fanns vildsvinsskinka i affären där jag handlade igår. Som kostade både 2 och 3 gånger mer än de andra skinksorterna. Egentligen undrar jag om man ens märker nån skillnad - smakar väl bara salt och kött ändå, lixom!? Men nåt får de väl göra av alla trafikdödade vildsvin i Kronobergs län, så! ;-)