12 december 2012

Massa tolvor

Ja, mycket mer behövs inte tilläggas här, va? Hahaha!

Men jag gör det ändå. Den översta bilden togs i en bil när vi var och slängde skräp idag. Jag såg att datumet var ju det här...magiska...fast då var klockan bara 9.40. När klockan sen slog om till grader så var det -12 ute! Iiiihhh! Fram med kameran, skrek jag till jobbarkompisen, och hon fram med sin Iphone fortfort, men då slog det om till klockan igen...9.41...men va fa...Tillbaka till grader...-11! Aaagh! Efter en klockvisning igen så hade det som tur var ;) sjunkit en grad igen så vi fick vår bild! 

Bilden under är samma bil när vi åkte runt med lite andra grejor. Det var en ren slump att vi befann oss i bilen vid den tiden. "Skyndaaaaa" skrek jag igen! För tänk om den precis slog över till 12.13 när hon fotade...men hon hann! Igen! Hahaha! 

7 kommentarer:

soffie sa...

coolt får se om jorden går under nästa vecka då: för enligt Maya kulturen ska den visst göra det

AnnaKK sa...

Ha-Ha!

Jag har alltid dålig tajming med sånt där. Så ock igår... Befann mej i köket vid tolvtiden igår, och visste ju egentligen mycket väl att det magiska klockslaget var på gång. Men så började jag läsa nåt i tidningen, och när jag sen tittade på väggklockan så hade den lyckats bli 12.14... Övervägde att fuska, och vrida tillbaka visarna för att kunna ta ett magiskt foto (till min samling bilder över "allt" annat jag gjorde igår) - men, nä-ä-ä-ä... <:-) Det hade ju inte alls varit det samma!

Kul att du/ni lyckades desto bättre!!! :-D

Minus tolv är det förresten idag också. Minst... Brrrrr!

mammakero sa...

Jag tog dumt nog inte en bild på klockan då den var 12.12, men väl en bild på var jag var! Hos oss var det -11 hela dagen, utom när jag körde igenom en tjock dimma i en sänka, då sjönk tempen till -14!

Nonne sa...

Det magiska hos oss var enbart det ymniga snöfallet som föll i takt med mitt humör. Nu har vi faktiskt tillräckligt!(2dm) Men termometern höll/håller sig stadigt vid -3:-)

Jag tror att nästan alla har dokumenterat alla tolvor på något sätt:-) Men nu e det slut på magiska nummer så nu e det dags att ta itu med verkligheten igen. Ha det gott. Ta det lugnt i trafiken!!!

i stora drag sa...

Ha ha, kul att ni hann med alla tolvorna! /Pia

södertolv sa...

Haha idag 2012 föddes mus nr 12 klockan 12 minuter i tolv och vägde 12 gram och var hela 12 mm lång! Helt sant!

Gunnar sa...

Det var inte dåligt att få med så många tolvor! Särskilt den med utetemperaturen. svårlaget!