17 mars 2012

Bildlek i gråväder

Eftersom det är sånt gråväder ute idag så tycker jag det behövs lite färg! Här har jag gjort om en bild i Picasa3 (som jag upptäckte efter att jag enklast kan föra över bilder därifrån)  

Fast här är det en fejkad värmekamerabild...den här stenstoden ger nog inte ifrån sig så mycket värme...
För det är inget självporträtt. Jag planterade alla mina sticklingar igår, så nu är det trångt i fönstren. Sen såg jag på vinden att en pelargon håller på att blomma! Hm...jag har ju inte hjärta att klippa bort den stängeln. Ska den få komma ner och umgås med mina andra blommor ett tag kanske? 

Nej, nu blir det mer kaffe! Och Mästarkryss. Melodikrysset däremot lyssnar jag aldrig på. Jag är för dålig på musik, vem som gjort vad och sådär. 

Idag är det för övrigt St Patrick´s Day, Irlands nationaldag, som firas till minnet av Irlands skyddshelgon St Patrick. Egentligen ska man klä sig i gröna kläder dagen till ära, men jag har ju "gröna fingrar" så det får nog räcka med det! 

5 kommentarer:

http://hannaskrypin.se sa...

Coola bilder!

södergrå sa...

Vilken vacker dam, hennes aura lyser grannt, hur är det med din????

Gunnar sa...

Kul med värmeeffekter på fotona! Vi (= hustrun) har planterat om alla pellisar. Nästan alla har överlevt vintern. Man ska tydligen inte beskära smma dag som man planterar om så det återstår att göra.

mammakero sa...

Vad roligt att leka med bilder så där!
Jag är helsvart idag, förrutom mina vinröda yllestrumpor!
Var ute i trädgården och fotograferade Vintergäck, Snödroppar och Krokus! Och en enda mini Iris. Kommer nog bilder därifrån imorgon...

i stora drag sa...

Läckra värmebilder!
Melodikrysset löser vi varenda lördag! :)
/Pia