20 mars 2012

Trådlöst?

Nej, här kör vi med tråd! ;) 
Tur att jag tog reda på detta syskrin efter min mamma...jag lär inte behöva köpa många fler trådar under min livstid. Kanske fylla på med nån svart, det är den som går åt mest...Björntråd från 60-talet finnes också om nån behöver! Och trätrådrullar...NOSTALGI! 

6 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Gott att finna. Så fint med trätrådrullar :)
Kram

i stora drag sa...

Bättre rådlös än trådlös! :)
Björntråd minns man.
/Pia

AnnaKK sa...

Ja, jag fick just ögonen på trätrådrullen som det står Mölnlycke på. Såna fanns det i farmors sylåda! Så, JA!! Nostalgi är verklien ordet!! :-)

Här sys det inte ofta... Bara om nån knapp har lossnat eller om nån har köpt byxor med för långa ben. Nån gång vart femte år eller så kan jag tänka mej att grejsa lite med gardiner också - men bara fållar, tack! Fast egentligen vore det ju bara så-å-å-å KUL att verkligen kunna bemästra en symaskin och kanske rent av sy sina egna kläder - eller åtminstone sy om såna man fyndat på loppis och dylikt. :-)

Mimmi sa...

Gott och även mysigt att ha sådana sakar kvar tycker jag :)
I morgon ..skall det bli kanon väder ,,hade tänkt att gå ut lite ..men blev just bortbjuden .. så jag får se om jag hinner ut en sväng också
kramizz

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

När jag köpte tyg för att sy Julgardiner en gång, så sa handlaren tråd, ska det vara också, nej det har jag massor hemma efter en kusin som jobbade på Mölnlycke.
Ja se det går inte, sa han. Tråd är färskvara och så fick jag köpa ett par rullar grön färg som tyget hade.
han lurade mig.Tråd är inte billigt.

Så var överlycklig för Dina rullar Du.

Kram Mi

mammakero sa...

Jag har syskrin från min mormor. Oxå med trärullar och fyra olika tjocklekar på björntråden...
Verkligen nostalgi!